T: "Józef Ciesielski z Bratoszewic" *
Witam
Szukam kontaktu z rodziną Jana Ciesielskiego z Bratoszewic, który w czasie okupacji pracował w ewidencji ludności z moim Ojcem w Urzędzie Gminy w Bratoszewicach i razem działał w AK.
Pozdrawiam
Janina
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Ciesielski Józef z Bratoszewic
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Janina_Tomczyk

- Mirek.Kozak

Józef Ciesielski z Bratoszewic
Na naszej klasie jest Waldek Ciesielski z Bratoszewic, a w ks. telefonicznej jest numer Zofii Ciesielskiej z Bratoszewic, ul. Lodzka.
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
-
Janina_Tomczyk

Witam
Dziękuję za informację i spróbuję skontaktować się z Panią Zofią Ciesielską gdyż może to być córka Józefa Ciesielskiego.
Co oznacza moderacja tematu Sianin_1948 ?
Pozdrawiam
Janina
Dziękuję za informację i spróbuję skontaktować się z Panią Zofią Ciesielską gdyż może to być córka Józefa Ciesielskiego.
Co oznacza moderacja tematu Sianin_1948 ?
Pozdrawiam
Janina
- Mirek.Kozak

po mojemu to zamiana kolejnosci - najpierw nazwisko a potem imie.
Pozdrawiam: MireQ
-
Janina_Tomczyk

Re: Józef Ciesielski z Bratoszewic
Dziękuję za wyjaśnienieMirek.Kozak pisze:po mojemu to zamiana kolejnosci - najpierw nazwisko a potem imie.
Janina
Ps.
W Polsce nie ma dostępu do internetowych książek telefonicznych osób prywatnych i niestety nie mogę tego numeru Pani Zofii Ciesielskiej odnaleźć. Czy możesz mi ten numer lub link przesłać na priv?