Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Kubiak_Urszula

Prośba o pomoc w kontakcie My Heritage
Witam.Bardzo proszę o pomoc kogoś, kto ma wersję Premium w MyHeritage w nawiązaniu kontaktu z Włodzimierz Żmijewski (http://www.myheritage.pl/member-3709940 ... BCmijewski ) Proszę o podanie w kontakcie mojego maila domeczekk(at)wp.pl * ,oraz nazwiska wspólnego przodka Jakub Ostaszewski,ojciec Ignacego .
Dziękuję ,Ula
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum
Dziękuję ,Ula
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum
Prośba o pomoc w kontakcie My Heritage
Witam serdecznie. Ulu ,wiadomość do Włodzimierza Żmijewskiego wyslana. Tak jak prosiłaś zawarłem wszystkie dane email,nazwiska przodków.
Pozdrawiam Grzegorz.
Pozdrawiam Grzegorz.
Z pozdrowieniami Grzegorz
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
-
Albertinio

Witam Robercie
z naszych podobieństw w drzewie widzę, że masz sporo Dziedziców. Czy masz może informację na temat zgonu Salomei Goździk zd. Dziedzic ur 17.11.1823 córki Łukasza i Marianny zd. Świątkowska, żona Tomasza Goździka. Wiem, że Salomea zmarła w Warszawie w okresie 1854 - 1859.
pozdrawiam
Piotr
z naszych podobieństw w drzewie widzę, że masz sporo Dziedziców. Czy masz może informację na temat zgonu Salomei Goździk zd. Dziedzic ur 17.11.1823 córki Łukasza i Marianny zd. Świątkowska, żona Tomasza Goździka. Wiem, że Salomea zmarła w Warszawie w okresie 1854 - 1859.
pozdrawiam
Piotr
Piotrze,pgozd200 pisze:Witam Robercie
pozdrawiam
Piotr
niestety nie mam danych, ani aktu zgonu Marianny, trudno przeszukiwać wszystkie warszawskie parafie
Pozdrawiam, Robert
dziękuję już p.Tomasz odezwał sięGośka pisze:Proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z administratorem witryny KUCOFAJ - 05022011 in Kucofaj, zarządzana przez Tomasz Kucofaj, chodzi o nazwisko Ciszewicz - najprawdopodobniej rodzina mojego pradziadka. adres wysyłam na pw
Pozdrawiam - GośkaNiedźwiadek
Pozdrawiam - Gośka
- marcinguzek

Cieszę się bardzoGośka pisze:dziękuję już p.Tomasz odezwał sięGośka pisze:Proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z administratorem witryny KUCOFAJ - 05022011 in Kucofaj, zarządzana przez Tomasz Kucofaj, chodzi o nazwisko Ciszewicz - najprawdopodobniej rodzina mojego pradziadka. adres wysyłam na pw
Pozdrawiam - GośkaNiedźwiadek
Pozdrawiam - Gośka
Pozdrawiam, Robert
Dzięki, kontakt nawiązany.rybolow pisze:Do Małgorzaty o Nicku maga100. Prośbę wysłałem.
Pozdrawiam serdecznie
maga100 pisze:Do Roberta o Nicku rybołów:
Witam.
Proszę, jeżeli to możliwe, o pomoc w skontaktowaniu się z witryną z Myheritage:
Voorhees Family Tree in Voorhees Web Site, zarządzanej przez Mary Ann Voorhees.
W drzewie są osoby z mojej rodziny o nazwisku Ryszka. Co ciekawe, pokazują mi się 303 szt „Smart Matches”, ale nie ma tych z drzewa j.w., wyszukiwanie trwa też b. długo. Nie mam konta Premium, więc z tego wnoszę, że portal dla takich jak ja, stał się „nieprzyjazny”.
E-mail podaję w PW.
Małgorzata
Robercie, masz szczęśliwą ręke.
Malgorzata