Poszukuje informacji Gleinert

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: cisowianka20 »

poszukuje danych, informacje, etc. na temat rodziny Gleinert z parafii w Grabowie Kościerskiej.
Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

mój praprapradziadek nazywał się Michael Gleinert i ożenił się z Weroniką zd. Plycht (Plicht). Mieli z tego co wiem to 5 dzieci: Katarzynę, Wilhelmina, Jakub, Augusta i Christinę. Mój prapradziadek to Józef ożenił się z Franciszką zd. Sulla. Mieli według danych, które uzyskałam 8 dzieci: Johann, Barnard, Leon ożenił się z Leokadią zd. Derra, Jakuba, Augusta, Monikę, Petera, Józefa ożenił się z Martą zd. Formella. Właśnie Józef to mój pradziadek. Miał 3 synów: Jana ożenił się z Jadwigą zd. Kreft, Leona mojego dziadka ożenił się z Krystyną zd. Kryzel oraz Józefa Gleinert (Kawaler).

Czy ktoś posiada jakieś informację dotyczące tej rodziny??
Ostatnio zmieniony wt 28 kwie 2009, 18:03 przez cisowianka20, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

czy ktoś posiada jakieś informacje dotyczące tej rodziny?? za każde będę bardzo wdzięczna!
Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

http://genealogia.dino.lap.pl/skrypt.ph ... oba=41197- drzewo rodziny Gleinert całe zrobione! z wiadomości jakie posiadam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”