Zadanie wykonane, nominuję:
Marcin Marynicz
Longin Komorowski
Daniel Haponiuk
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Podesłałem maila z uwagami do numerowania (ok 16:40)bezet pisze:No ,nie wiem t eraz,czy Monika jest z mojego zaproszenia ,czy z podszeptu Waldka? A kończę przesylanie za kilka minut ostatniego pliku i chciałbym wiedzieć,czy mam zaprosić jeszxcze dwie osoby , czy całą trójkę.
Widzę, ze Monika "załatwiła" sobie nominację u Łukasza,zarzucam więc sieć na trzy osoby.
Pozdrawiam
Zygmunt
W paczkach, które przygotowałem są już przygotowane foldery więc tworzenie nowych nie jest już konieczne, wystarczy przekopiować pliki do odpowiedniego koszyka.Bozenna pisze:A ja mam pytanie do Lukasza i do wszystkich geniuszy komputerowych.
Sloma mi z butow wystaje i bede numerowac recznie, zdjecie po zdjeciu.
Zdjecia rozpakowalam, wlozylam w foldery, podzielilam na B - M - D, sprawdzilam w kazdym folderze czy nie brakuje jakiegos zdjecia (jakiejs strony ksiegi). Wszystko jest O.K.
Teraz chce numerowac, ale..... poprosze o przyklad takiej numeracji, ktora jest najlepsza.
W metrykach sa numery od 000 (okladka) - 001 -002 - 003 itd... na koncu SK (dla skorowidzow) a ostatnia stona "zzz", czy tak bedzie dobrze ?
Wiem, wiem, pytanie ze Sredniowiecza, ale kazdy robi jak umie,
Serdecznosci,
Bozenna

Tak, dokładnie chodzi o "obraz ekranu" czy tam "zrzut ekranu" jak zwał tak zwałBozenna pisze:Maciek (Keret),
Wielkie dzieki i wdziecznosci !
Bozenna
Do Lukasza,
Slicznie dziekuje, zrozumialam numeracje.
Orlem nie jestem, ale powinnam dac sobie rade.
Co to znaczy "prosze o Print Screena z folderem" ?
Nie znam polsko-angielskiego jezyka komputerowego (przepraszam).
Czy po zakonczeniu numeracji, a przed wyslaniem, trzeba cos "zdzialac"?
Czy "Print Screen" to "obraz ekranu" ?
Pozdrowienia,
Bozenna