Cześć
Czy ktoś na forum posiada książkę pt. "Grypsy z Konzentrationslager Auschwitz Józefa Cyrankiewicza i Stanisława Kłodzińskiego" w opracowaniu Ireny Paczyńskiej? Niestety nie mam u siebie jej w pracy i nie wiem co tam jest napisane.
Potrzebowałbym skan strony 391, na której wypisany jest mój kuzyn Józef Chlebus.
Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia!
Piotr
Grypsy z Konzentrationslager Auschwitz Józefa Cyrankiewicza
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Jancarczyk_Piotr

- Lipnik.F.Turas

Grypsy z Konzentrationslager Auschwitz Józefa Cyrankiewicza
Spróbuj poszukać na stronie ksiąznicy beskidzkiej czy maja lub swojej w skoczowie
i po prostu zamów sobie ksiaze.
.............
poprostu wypożycz sobie . Ostatnio sciagałem tak ksiazke z Jagiellonki i po 2 tygodniach mialem w czytelni.
jan
i po prostu zamów sobie ksiaze.
.............
poprostu wypożycz sobie . Ostatnio sciagałem tak ksiazke z Jagiellonki i po 2 tygodniach mialem w czytelni.
jan
-
Jancarczyk_Piotr

Cześć
Właśnie patrzałem i nie mają jej w Książnicy, przynajmniej w katalogu on-line nie wyskakuje a u mnie też jej niestety nie ma (pracuję w bibliotece).
Jeszcze obdzwonię biblioteki w pobliżu, czy mają bo chciałbym sprawdzić ile i co tam jest o kuzynie by warto było kupić tę książkę.
Miłego dnia
Piotr
Właśnie patrzałem i nie mają jej w Książnicy, przynajmniej w katalogu on-line nie wyskakuje a u mnie też jej niestety nie ma (pracuję w bibliotece).
Jeszcze obdzwonię biblioteki w pobliżu, czy mają bo chciałbym sprawdzić ile i co tam jest o kuzynie by warto było kupić tę książkę.
Miłego dnia
Piotr
- Lipnik.F.Turas