niestety nie maAgniesia pisze:Witaj Kasiu czy mogę prosić o sprawdzenie nazwiska Grzelak? Głównie chodzi o Wiktora Grzelak, Helenę Grzelak i Wojciech Grzelak. Z góry dziękuję za pomoc
Podróże po cmentarzach Ukrainy cz.IV
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
z Dargielewiczów jest tylko Antoni: "Ks. Antoni Dargielewicz 1878-1920" Cmentarz Korzecwuefka pisze:Kasiu,
proszę o sprawdzenie następujących osób z woj. wołyńskiego
Dionizy Dargiewicz (zmarł prawdopodobnie w 1942 r.)
Anna Dargiewicz zd. Ziembowska (zmarła prawdopodobnie w 1934 r.)
Pozdrawiam Wanda
Kasiu, jeszcze raz mam prośbę. Moje zapytanie dotyczyło Dargiewiczów, a nie Dargielewiczów. Gdybyś mogła spojrzeć jeszcze razKasiaMP pisze:z Dargielewiczów jest tylko Antoni: "Ks. Antoni Dargielewicz 1878-1920" Cmentarz Korzecwuefka pisze:Kasiu,
Pozdrawiam Wanda
Z pozdrowieniami
Wanda
Wanda
Przepraszam Cię, pomyliłam się przy przepisywaniu - powinno byc Antoni Dargiewiczwuefka pisze:Kasiu, jeszcze raz mam prośbę. Moje zapytanie dotyczyło Dargiewiczów, a nie Dargielewiczów. Gdybyś mogła spojrzeć jeszcze razKasiaMP pisze:z Dargielewiczów jest tylko Antoni: "Ks. Antoni Dargielewicz 1878-1920" Cmentarz Korzecwuefka pisze:Kasiu,
Pozdrawiam Wanda
-
Piątkowski_Lech

Witam serdecznie. Proszę o sprawdzenie nazwiska Zarzycki i nazwiska Specjalna/y. Nie wiem jakich okolic dotyczą. Prawdopodobnie okolic Winnicy, ale to informacja nie sprawdzona. Po prostu znalazłem ślad moich przodków z tamtych terenów i szukam wszędzie. Pozdrawiam. Grzesiek 
Z pozdrowieniami Grzegorz
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.