T: "Poszukuję osób, rodzin"
Poszukuję wszelkich danych o osobach o nazwisku Krasiński zamieszkałych na przełomie XIX i XX wieku w miejscowości Księżomierz. Władysław Krasiński i żona Marianna urodzona Wawro. Pięcioro dzieci - córki Maria Paulina ur. 1884, Felicja Janina ur. 1888, Gabriela ur. 1888, Aniela Stefania ur. 1891, Zofia Barbara ur. 1892 i syn Stanisław Tomasz ur. 1890. Władysław Krasiński zmarł w 1901 roku - Księżomierz. O żonie brak bliższych danych. Za wszelkie dane i wskazówki będę wdzięczny. Pozdrawiam Marek Kwarciński.
* Temat zmieniony przez moderatora
Krasiński - poszukuję osób, rodzin
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Marek_Kwarciński

-
Sawicki_Julian

Poszukuję osób, rodzin
Witam Marek, w tym linku sprawdzałem nazwisko i jest 40 pozycji, może to jest tam czego szukasz, a nawet więcej, podaję link, tylko wpisz sobie nazwisko Krasiński w nowe pisanie na górze i się wybierze tyle pozycji do czytania, zapisania, pozdrawiam - Julian ; http://bazy.oss.wroc.pl/kzc/wyniki.php
Poszukuję osób, rodzin
Witam
Czy interesuje Cię jeszcze jedno nazwisko - Krasiński Eugeniusz zm. 1879 lat 1 O: Władysław - arendator M: Marianna zd. Putowska.
Pozdrawiam
Darek
Czy interesuje Cię jeszcze jedno nazwisko - Krasiński Eugeniusz zm. 1879 lat 1 O: Władysław - arendator M: Marianna zd. Putowska.
Pozdrawiam
Darek
- Marek_Kwarciński

poszukiwane nazwiska
Witaj Darku!
Wysłałem Ci pw. Nie wiem czy dostałeś?
Pozdrawiam
Marek Kwarciński
Wysłałem Ci pw. Nie wiem czy dostałeś?
Pozdrawiam
Marek Kwarciński