T: "Wojsko w Palestynie."*
Witam ponownie!
Dowiedziałem się kilku ciekawych faktów na temat brata przyrodniego babci którego poszukuję. Mianowicie Władysław Drzewakowski urodzony w Przedczu w 1921 roku w 1948 przysłał do domu paczkę i zdjęcie na ktorym stoi ubrany w mundur nie znanej mi formacji wojskowej. Czy ktoś może wie gdzie pisac w jego sprawie?
Pozdrawiam
Adam
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Drzewakowski Władysław - gdzie pisać w tej sprawie?
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Wojsko w Palestynie.
Nie jestem specjalistą, ale zachęcam do wrzucenia zdjęcia na forum - powinien być większy odzew 
__
Radek
__
Radek
-
Haponiuk_Daniel

Wojsko w Palestynie.
niestety nie posiadam tego zdjęcia :/ jedyne co mogę zrobić to spróbować się dowiedzieć jak wyglądał jego mundur lub uderzać do Gdańska do cioci która (miejmy nadzieję) posiada jeszcze to zdjęcie 
Dobra wiadomość ciocia nadal ma zdjęcie lecz na razie nie mam możliwości jego zobaczenia. Z tego co udało mi sie dowiedzieć jest to mundur koloru zielonego i jak dobrze ciocia patrzy to bez naszego orzełka.
Adam
Dobra wiadomość ciocia nadal ma zdjęcie lecz na razie nie mam możliwości jego zobaczenia. Z tego co udało mi sie dowiedzieć jest to mundur koloru zielonego i jak dobrze ciocia patrzy to bez naszego orzełka.
Adam