Nazwisko: Filipowicz

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=1919&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Awatar użytkownika
Jans_Jan

Sympatyk

Post autor: Jans_Jan »

Witam!
Jestem ze Szczakowej. Zauważyłem, że interesuje się pani nazwiskiem Filipowicz ze Szczakowej. Wiem, że takie nazwiska w Jaworznie występują, a Szczakowa to dzielnica Jaworzna. Proszę o więcej szczegółów to może pani pomogę.
Pozdrawiam
Jan Jans
Filipowicz_Antoni

Post autor: Filipowicz_Antoni »

Szanowny Panie. Też nazywam się Filipowicz. Moja rodzina pochodzi z Kresów Wschodnich: Rybno, Wyżnica, Nadwórna, Delatyn. Poszukuję danych o tym nazwisku z tamtych terenów. Może wie Pan coś na ten temat. Proszę o informację
phsobczyn
Kontakt:

Re: Nazwisko: Filipowicz

Post autor: phsobczyn »

Moja babcia pochodząca z Suwałk była z domu Filipowicz, po mężu Konopko. Nazwisko panieńskie jej matki - Kaczanowska. Czy ktoś słyszał o takich osobach?
julia_jarmola

Sympatyk

Post autor: julia_jarmola »

Witam!
Moja praprababka Franciszka Filipowicz(żona Karola Staniewicza)-koniec wieku XIX, pochodziła z Mołczadzi k. Nowogródka,czyli też Kresy. Szukam jakichś śladów potomków z tamtych okolic.
Julia J.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”