Dziękuję Mirku i pozdrawiam . Jan SzumskiMirek.Kozak pisze:Wyslalem wiadomosc z prosba o kontakt.janszum pisze:W drzewie wystepuje np. Edmund Klimczak syn Wojciecha urodzony w 1910 (mąż Jadwigi )
Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Re: Wielka prośba o sprawdzenie zapisu z bazy MH
-
Koplinski_L

Mirku:Mirek.Kozak pisze:Koplinski_L pisze:Poszukuję również kontaktu z osobą zarządzającą (Robertem Lewandowskim).Tajnosc danych Roberta czy innego admina nie przeszkadza w nawiazaniu kontaktu z nim.dalcryz pisze:Dane p. Roberta Lewandowskiego sa tajne tak jak i wszystkich administratorów.
Koplinski_L - podaj swoj adres e-mail to wysle go Robertowi, z prosba o kontakt. Szanse na odpowiedz 50%, ale jest i dobra wiadomosc - ostatni raz aktualizowal drzewo 27 stycznia 2015 roku.
dziękuję i mój email to: koplinski(małpa)hotmail.com
Łukasz Kopliński
Dzięki, zobaczymy.Mirek.Kozak pisze:Wyslalem prosbe o kontakt.Aksolotl pisze:Mój adres mailowy: Aksolotl(at)onet.pl
Dzięki za pomoc.
Napisalem: Aksolotl(at)onet.pl prosi o kontakt.
at zamienilem na @
Kilka dni wczesniej zwrocilem uwage koledze, ze na tego rodzaju wiadomosci i prosby o kontakt - bez podania chociazby imienia i nazwiska - szanse na odpowiedz bardzo maleja.
Ja osobiscie bym nie odpowiedzial. Moze bedziesz mial - miala - wiecej szczescia.
Nie czytałem niestety Twoje wcześniejszej wypowiedzi, jeżeli Karolina się nie odezwie to poproszę Cię raz jeszcze o wysłanie e-maila tylko że napiszę już dużo więcej szczegółów.
- Mirek.Kozak

Lukaszu, wiadomosc wyslalem.Koplinski_L pisze:Mirku:dziękuję i mój email to: koplinski@
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Witam I serdecznie pozdrawiam.
Szanowni Państwo,zwracam się gorącą PROŚBĄ o pomoc.
Jeżeli ktoś z was ma dostęp do MyHeritage bardzo bym prosił o sprawdzenie i jeżeli jest taka możliwość o pobranie dla mnie danych z drzewa Genealogicznego EWA MIKULSKA, 1960-1960i, oraz Ewa Mikulska, 1799-1861 oraz prośba o kontakt z osobą zarządzającą tymi drzewami.
http://www.myheritage.pl/names/ewa_mikulska
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Paweł Karliński
Szanowni Państwo,zwracam się gorącą PROŚBĄ o pomoc.
Jeżeli ktoś z was ma dostęp do MyHeritage bardzo bym prosił o sprawdzenie i jeżeli jest taka możliwość o pobranie dla mnie danych z drzewa Genealogicznego EWA MIKULSKA, 1960-1960i, oraz Ewa Mikulska, 1799-1861 oraz prośba o kontakt z osobą zarządzającą tymi drzewami.
http://www.myheritage.pl/names/ewa_mikulska
Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Paweł Karliński
Proszę o sprawdzenie na myheritage osoby -Teofil Dziewierski 1889-1963 (rodzice, ewent. dzieci i nazwiska członków rodziny)
Stronka, to :
Golinski-2010-02-42 - 04042010 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Tomasz Styrski
Z góry dziękuję - Basia
Stronka, to :
Golinski-2010-02-42 - 04042010 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Tomasz Styrski
Z góry dziękuję - Basia
-
Sobieraj_Małgorzata

-
Sobieraj_Małgorzata

-
krystyna_skawinska

-
Sobieraj_Małgorzata

-
krystyna_skawinska

-
Sobieraj_Małgorzata

- Podgórecki

Szleszyński, zarządzana przez Marek Szleszyński
Witam.
Bardzo bym prosił o pomoc.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informację na temat Wojciecha Ruchały i Ewy Ruchały z domu Roginska.
Interesuje mnie wszystko od dzieci po rodziców itp.
Wojciech Ruchała jest to muj prapra dziadek pochodził z Kolna niestety Archiwum Państwowe w Łomży nie dysponuje Aktami z tego okresu.
Informacji na ten temat szukam już od 2 lat
Bardzo bym był wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam Serdecznie
Witam.
Bardzo bym prosił o pomoc.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informację na temat Wojciecha Ruchały i Ewy Ruchały z domu Roginska.
Interesuje mnie wszystko od dzieci po rodziców itp.
Wojciech Ruchała jest to muj prapra dziadek pochodził z Kolna niestety Archiwum Państwowe w Łomży nie dysponuje Aktami z tego okresu.
Informacji na ten temat szukam już od 2 lat
Bardzo bym był wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam Serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
Tomasz
Tomasz
-
krystyna_skawinska

- Podgórecki