Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
kronerhalina

Witaj Patryku. Z tego co wiem Damian Głowacz budował swoje drzewo na terenie parafii Wąchock dawniej a obecnie parafia Parszów.I tak masz w indeksach urodzeń Wąchocka córki Marcina i Walerii Zdręga (Wzdręga.Zdręga różnie pisane):Stanisława 1904/314 , Bronisława 1907/5, Wanda 1909/65 oraz ślub Marcina z Walerią 1901/33.Pozdrawiam.Halina
- Mirek.Kozak

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Liliano,lila pisze:Mirku : ... Pozdrawiam:))
Julian J. napisal:
"Dziekuje, wyslalem teraz maila do Liliany."
Ciesze sie, ze kontakt nastapil...
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Tak i bardzo Ci dziękuję za pomoc:))Mirek.Kozak pisze:Liliano,lila pisze:Mirku : ... Pozdrawiam:))
Julian J. napisal:
"Dziekuje, wyslalem teraz maila do Liliany."
Ciesze sie, ze kontakt nastapil...
Pozdrawiam.
Liliana Komorowska
Liliana Komorowska
Mirku, jeszcze jedna prośba o kontakt
http://www.geni.com/people/W%C5%82adys% ... 6348451166
zarządzana przez - Andrzej Hennel.
Pzdr, Lila:))
Pozdrawiam.
Liliana Komorowska
Liliana Komorowska
- Mirek.Kozak

Ale to nie jest MyHeritage...lila pisze:Mirku, jeszcze jedna prośba o kontakt
- Mirek.Kozak

- Pastuszko_Patryk

kronerhalina pisze:Witaj Patryku. Z tego co wiem Damian Głowacz budował swoje drzewo na terenie parafii Wąchock dawniej a obecnie parafia Parszów.I tak masz w indeksach urodzeń Wąchocka córki Marcina i Walerii Zdręga (Wzdręga.Zdręga różnie pisane):Stanisława 1904/314 , Bronisława 1907/5, Wanda 1909/65 oraz ślub Marcina z Walerią 1901/33.Pozdrawiam.Halina
Tzn. ja dotarłem do tego, że ta część rodziny mieszkała w Parszowie, napewno ich potomkowie tam mieszkają lub w okolicach. Wiem, ze Wanda miała czwórke dzieci ze Szwedem z tego co wychodzi w wynikach podobieństw, jednym dzieckiem z czwórki to Weronika Głowacz babcia Damiana, reszta dzieci chyba też żyją i są oznaczeni jako profile prywatne. Dzisiaj przeszukałem metryki jeszcze z Wąchocka i odkryłem, że Stanisława zmarła w 1925 roku a rok wcześniej wychodziła za mąż za Tokarczyka, była jeszcze Helena urodzona w 1911 ale zmarła w 1913 i w tym samym roku zmarła Waleria. Aktu zgonu w family search nie udało mi się znaleść jedynie aktu zgonu Marcina Kudlińskiego z 1941 roku, a pochowany jest na cmentarzu w Parszowie.
Pozdrawiam
Patryk
-
kronerhalina

-
Aneta_Sobczyk

Witam
Ponawiam swoją prośbe do osób które mają dostęp do witryny My Hermitage.
Chciałabym skontaktować się z osobami które mają w swoich drzewach
moich przodków- dosyć licznej rodziny Tyburskich.Moje badania utknęły w miejscu, może te osoby mają więcej
informacji. Proszę o skontaktowanie z Pauliną Balcerzak- Balcerzak Web Site i Robertem Tyburskim-
family in Tyburski Web Site. Mój adres e-mail: aneta.sobczyk@opoczta.pl.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Aneta Sobczyk
Ponawiam swoją prośbe do osób które mają dostęp do witryny My Hermitage.
Chciałabym skontaktować się z osobami które mają w swoich drzewach
moich przodków- dosyć licznej rodziny Tyburskich.Moje badania utknęły w miejscu, może te osoby mają więcej
informacji. Proszę o skontaktowanie z Pauliną Balcerzak- Balcerzak Web Site i Robertem Tyburskim-
family in Tyburski Web Site. Mój adres e-mail: aneta.sobczyk@opoczta.pl.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Aneta Sobczyk
- Mirek.Kozak

Wyslalem do nich prosby o kontakt z Toba.Aneta_Sobczyk pisze:Chciałabym skontaktować się z osobami które mają w swoich drzewach moich przodków- dosyć licznej rodziny Tyburskich.
Paulina byla na stronie po raz ostatni 31.12.2014 a Robert 1.02.2015.
- magda_lena

Mirku, czy ja też mogę prosić o pomoc?
Potrzebuję skontaktować się z właścicielem tej strony http://www.myheritage.pl/site-102407483/%C5%82o%C5%9B mam z nim bardzo dużo wspólnego
a niestety, moje konto nie pozwala na wysłanie wiadomości.
Mój mail bazylia.m (małpa)gmail.com
Potrzebuję skontaktować się z właścicielem tej strony http://www.myheritage.pl/site-102407483/%C5%82o%C5%9B mam z nim bardzo dużo wspólnego
Mój mail bazylia.m (małpa)gmail.com
Pozdrawiam, Magdalena