Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen

Awatar użytkownika
Bialas_Malgorzata

Sympatyk
Adept
Podziękował: 11 times
Otrzymał podziękowania: 14 times

Post autor: Bialas_Malgorzata »

Nieaktualne
pozdrawiam
Małgorzata Białas
Ostatnio zmieniony śr 15 kwie 2015, 19:19 przez Bialas_Malgorzata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mirek.Kozak

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Mirek.Kozak »

maciejewska pisze:Dzień dobry, proszę w miarę mozliwości o kontakt z użytkownikiem zarządzającym myheritage Stanisłwaw Pikul...
Napisalem wiadomosc, ze Kasia Maciejewska prosi o kontakt majlowy lub telefoniczny. 8)
Pozdrawiam: MireQ
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Kasia_D

Post autor: Kasia_D »

Dzień dobry
Proszę uprzejmie o pomoc w kontakcie z użytkownikami MyHeritage -Waldemar Chmiel i Arkadiusz Krupa - obaj związani z nazwiskiem Hołdyk.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kasia_D
Awatar użytkownika
Mirek.Kozak

Sympatyk
Mistrz

Kasia_D pisze:Dzień dobry
Proszę uprzejmie o pomoc w kontakcie z użytkownikami MyHeritage -Waldemar Chmiel i Arkadiusz Krupa - obaj związani z nazwiskiem Hołdyk.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kasia_D
Wyslalem wiadomosci do Waldemara i Arkadiusza, ze Kasia_D prosi o kontakt.
Parafie: Chodel, Karczmiska, Końskowola, Kazimierz Dolny, Opole Lubelskie, Wąwolnica, Wilków
Kasia_D

Post autor: Kasia_D »

Dziękuję Mirku za szybkie działanie :D i pozdrawiam
Kasia_D
Aniazet

Post autor: Aniazet »

Witam, ja również poszukuję kontaktu z Nicholasem Porochnia, który zarządza drzewem genealogicznym rodziny Porochnia. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. :D
Awatar użytkownika
Mirek.Kozak

Sympatyk
Mistrz

Aniazet pisze:Witam, ja również poszukuję kontaktu z Nicholasem Porochnia, który zarządza drzewem genealogicznym rodziny Porochnia. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. :D
Wyslalem wiadomosc do Nicholasa, ze Aniazet prosi o kontakt... :lol:
jarekf20

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: jarekf20 »

Witam
Prosze o pomoc w skontoktowaniu sie z uzytkownikiem Ewą Brzuszczak zarzadza witryna rodziny Brzuszczak.
Awatar użytkownika
ona_Z

Sympatyk

Post autor: ona_Z »

Drodzy Państwo! Proszę zastanowić się choć chwilkę przed napisaniem prośby o pośrednictwo w kontakcie z użytkownikiem MyHeritage. Nie podejrzewam, by oni tu zaglądali i z wypiekami na policzkach śledzili wątek. Skoro kontakt, to jakieś namiary typu adres mailowy + imię i nazwisko! ... bo nam Mirek.Kozak pęknie ze śmiechu ;)
-----------------------------------------------------------
Zosia de domo Tyborowska.
lucaslo811

Poszukiwanie w MyHeritage

Post autor: lucaslo811 »

Witam,

Uprzejmie proszę dobrych ludzi o odszukanie na MyHeritage:

1. Jan Maria Czarnomski zm 26.06.1944r syn Laury z Grabowskich brat Stanisława
2. Antoni Kupczyk żył i był dorosły w 1930-39r

Jeśli się uda to poproszę o informację o wszystkich zstępnych i rodzeństwie oraz prośbę o kontakt do autora drzewa pod adres mailowy lucasl(at)wp.pl *

Serdeczne dziękuję:)

* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
Smoktadeusz

Sympatyk
Podziękował: 1 time

Post autor: Smoktadeusz »

Witam wszystkich
zukam przodków mojej zony z domu Wasilewskich. Na myharitage znalazłem, że są rekordy, ale nie mogę do nich dojść. Może ktoś mnie skontaktować z osobami mającymi dostęp do tych rekordów? Jest wielkie drzewo niejakiego WWW Wasilewskiego, ale chyba zmarł, bo się nie odzywa, przy próbie kontaktu innymi kanałami.
Moje poszukiwania to: Teofil Wasilewski zm. 1906, jego ojciec Walenty zm. ok 1857/8.Oraz potomkowie Jakuba Wasilewskiego, syna Bazylego, syna Jana, syna Samuela, zyjącego ok 1720-1800,??
Może będą podani w tych rekordach ojcowie? Mogą pojawić się przynich wszystkichmiejscowości: Kutno, Oporów, Chruścinek, Grochów, Grodno

Wdzięczny za pomoc
adres to morespondencji:marzecrafal(at)wp.pl * lub PW

Z góry dziękuję

* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
jarekf20

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: jarekf20 »

Witam,
Jak skontaktować się z osobą prowadzącą drzewo na my heritage ? chodzi dokładnie o Pawłowska Web Site, zarządzana przez Anna Pawłowska. Powiązania z osobą Marianna Pawłowska z domu Królikowska ( 1898 - 1980 ), czy użytkownicy którzy mają abonament mogą pomóc w skontaktowaniu.
Adres e - mailowy do kontaktu : jarek.figas(at)wp.pl *
pozdrawiam

student137

Sympatyk

Post autor: student137 »

Witam, prosiłbym o jakiś kontakt do pp_140501403 in Murawska, drzewa zarządzane przez Henrykę Murawską. Interesuje mnie głównie osoba Aleksandra Józefa Smolarkiewicza.

a także do pp_118031791 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Marek Zachar odnośnie Feliksa Smolarkiewicza.

Mój meil: student137(at)wp.pl *

* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresu e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
Awatar użytkownika
WandaJJ

Sympatyk

Post autor: WandaJJ »

Witam, bardzo proszę o kontakt z p. Wiesławem Sudrawskim, prowadzi witrynę związaną z pp_98850566 Edwardem Kucharskim 1922-1982.
Z góry dziękuję
Katarzyna Grabarczyk
Balbas

Sympatyk

Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.

Post autor: Balbas »

Witam mógłbym prosić o odczytanie Antoni Kąkol urodzony 1879 zmarły w 1918 wziął ślub w 1901 witryna zarządzana przez Andrzej Graban.
oraz W księgach parafialnych Prus wschodnich Elżbietę Gral (grah)l .1901 ślub,1900,1902,1904 narodziny chrzest dziecka

zvgóry dziękuje za pomoc

Wróć do „Zasoby internetowe”