Witam Patryk
Nie wiem czy dotarła do Ciebie pw. Już chyba przed 6 tygodniami wysyłałam, ale nie zareagowałeś, wię chyba nie dotarło.
Otóż miejsce grobowe ostatnio opłacił LUBERDA JOZEF.
Niestety z powodu ochrony danych osobowych nie podali nic więce.
O nazwisku Colucci nie ma więcej grob´w w Bratysławie tylko te Cintorín Prievoz.
Znalazłam kontakty, može akurat to ON
http://firmy.maxivyber.sk/33828504-joze ... vo-zahoran
http://firmy.maxivyber.sk/41632486-joze ... utodoprava
Pozdrawiam
Edmunda
Cmentarz w Bratysławie - Colucci
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Oferuję pomoc w j. czeskim /pw/
Poszukuję aktu ur.Szczepan Stefan Dąbrowski ur. ok 1794-1803 Ujazd? Tur? Syn Piotra i Wiktorii.Akt ur : Maryanna Szczepanski ur.1813 -14 Znalazłam ich akt ślubu nr. 10
Łęczyca 10 II 1829
Poszukuję aktu ur.Szczepan Stefan Dąbrowski ur. ok 1794-1803 Ujazd? Tur? Syn Piotra i Wiktorii.Akt ur : Maryanna Szczepanski ur.1813 -14 Znalazłam ich akt ślubu nr. 10
Łęczyca 10 II 1829
-
Albertinio

Witaj Edmunda.
Przepraszam za to, że się nie odzywałem. Miałem mało czasu. Wiadomości otrzymałem. Zamierzam napisać pod jeden z adresów po angielsku, chociaż lepiej może po słowacku? Możesz mi pomóc napisać po czesku? Pozdrawiam.
Przepraszam za to, że się nie odzywałem. Miałem mało czasu. Wiadomości otrzymałem. Zamierzam napisać pod jeden z adresów po angielsku, chociaż lepiej może po słowacku? Możesz mi pomóc napisać po czesku? Pozdrawiam.
Patryk
Witaj
To dobrze, że doszło
Oczywiście, że poogę tzn. przetłumaczę
Miłego dnia
Edmunda
To dobrze, że doszło
Oczywiście, że poogę tzn. przetłumaczę
Miłego dnia
Edmunda
Oferuję pomoc w j. czeskim /pw/
Łęczyca 10 II 1829
Łęczyca 10 II 1829
Witam,
Albertinio piszalem do cebie pw, jak nedotarla napisz do mnie abo na strone www.geni.sk, jest to strona slowackich geneaologów amatórow...moźe uda sie dać pomocy w szukaniu. Spokojnie napisz w jazyku polskim..Pozdrawiam
Albertinio piszalem do cebie pw, jak nedotarla napisz do mnie abo na strone www.geni.sk, jest to strona slowackich geneaologów amatórow...moźe uda sie dać pomocy w szukaniu. Spokojnie napisz w jazyku polskim..Pozdrawiam
-
Albertinio

Witaj Edmunda.
Chcę się skontaktować z panem Luberda Jozef. Napisałem do Ciebie wiadomość (w kwietniu-maju) na pocztę z prośba o przetłumaczenie tekstu. Nie wiem czy dotarł, bo nie mam odpowiedzi. Wieczorem ponownie napiszę do Ciebie na skrzynkę z prośbą o przetłumaczenie o ile to aktualne. Pozdrawiam.
Chcę się skontaktować z panem Luberda Jozef. Napisałem do Ciebie wiadomość (w kwietniu-maju) na pocztę z prośba o przetłumaczenie tekstu. Nie wiem czy dotarł, bo nie mam odpowiedzi. Wieczorem ponownie napiszę do Ciebie na skrzynkę z prośbą o przetłumaczenie o ile to aktualne. Pozdrawiam.
Patryk