Potrzebuję się skontakować z jednym z webmasterów na myheritage.pl . Niestety nie posiadam konta premium, stąd moja prośba do tych co takowe posiadają Chodzi mi o Adriana Otto (Witryna rodzinna \ pp_24147011) - kontakt do e.otto...onet.eu w celu wymiany informacji rodzinnych.
Za pomoc z góry dziękuję.
Pozdrawiam,
E.O.
Witam Ewelino,
Wysłałem prośbę przez wewnętrzną e-mail MH.
Dodaję że niestety Pan Adrian nie jest aktywny na swojej witrynie od 5 lat
Pozdrawiam,
Kuba
Poszukuję rodziny Kuczyk z okolic Łucka (UA).
kuba64[małpka]posteo.it
Witam,
mialabym taka mala prosbe do uzytkownikow MyHeritage. Mianowicie, czy bylby ktos w stanie podac mi namiary(e-mail) na wlasciciela jednego konta? Chodzi mi o Wojtas Web Site, a wlascicielem jest Maria Wojtas.
Potrzebuję się skontaktować z jednym z webmasterów na myheritage.pl . Niestety nie posiadam konta premium, stąd moja prośba do tych co takowe posiadają. Chodzi mi o Pawła Jurczykowskiego (Witryna rodzinna \ pp_117817463) - kontakt do krzysf77(małpiszon)wp.pl w celu wymiany informacji rodzinnych.
Pozdrawiam,
Krzysiek Frydrysiak
Członkowie rodziny:
Rodzice: <Prywatne> Kucharski; Marianna Kucharski (z d. Świerzewska) 1883 - ?,
Mąż: Jan Tomaszewski ? - 1973,
Dzieci: Maria Orłowski (z d. Tomaszewska) 1932 - 1995; Włodzimierz Tomaszewski 1933 - 2004"
Uprzejmie proszę o podanie ukrytych informacji dotyczących poniższych osób:
Idzi Kasterski
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Kasterski Web Site, zarządzana przez Piotr Kasterski
Urodziny: 1759 - Miejsce
Żona: Nazwisko Żona
Dzieci: Julian Kasterski i nazwiska 3 kolejnych dzieci
Daniel Kasterski
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Kasterski Web Site, zarządzana przez Piotr Kasterski
Urodziny: 1801
Śmierć: Miejsce
Rodzice: Imiona obojga rodziców
Rodzeństwo: Julian Kasterski i nazwiska 2 kolejnych rodzeństwo
Żona: Nazwisko Żona
Dzieci: Józef Kasterski i nazwisko jeszcze jednego dziecko
Potrzebuję się skontaktować z jednym z webmasterów na myheritage.pl . Niestety nie posiadam konta premium, stąd moja prośba do tych co takowe posiadają. Chodzi mi o Pawła Jurczykowskiego (Witryna rodzinna \ pp_117817463) - kontakt do krzysf77(małpiszon)wp.pl w celu wymiany informacji rodzinnych.
Pozdrawiam,
Krzysiek Frydrysiak
Witam Krzyśku,
Wysłałem prośbę przez wewnętrzną e-mail MH.
Pozdrawiam,
Kuba
Poszukuję rodziny Kuczyk z okolic Łucka (UA).
kuba64[małpka]posteo.it
Witam,
bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu się z osobą z myheritage lub zweryfikowaniu informacji z drzewa tej osoby.
Chodzi o drzewo Gaj Web Site \ Gaj Family Tree zarządzane przez Pana Andrzeja Gaj.
Osoba, który występuje w tym drzewie: Jan Fras, który ma małżonkę Zofię, moimi przodkami są Jan i Zofia Fraś.
Bardzo proszę o sprawdzenie dat i miejscowości powiązanych z Janem i Zofią Fras, jeśli są zamieszczone w drzewie rodziny Gaj.
Moi przodkowie pochodzą z okolic Krakowa (teraz to już jest Kraków).
Witam,
bylby ktos w staniec podeslac mi namiary(e-mail) na wlasciciela jednego konta? Chodzi mi o Wojtas Web Site, gdzie wlascicielem jest Maria Wojtas.
Info prosze przeslac na e-mail: arleta@mail.de lub PW
W linku poniżej (u mnie jako druga osoba z góry) powinna się pojawić m.in. Helena Koenig która urodziła się ok 1774 r. Niestety nie ma uprawnień do odczytania miejsca urodzenia zaróno jej jak i daty i miejsca urodzenia jej męża tj. Joseph Karmansky.
Prosze o pomoc w odczytaniu tych informacji. Dziekuję.