Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Jancarczyk_Piotr

Jest tylko tyle:
Teresa Morawiec (z d. Fras)
1740 - 1808
Urodziny: 1740
Śmierć: 15 sty 1808
Członkowie rodziny
Rodzice:
Jan Fras
Zofia Błaszkówna
Mąż:
Wawrzyniec Morawiec
1740 - 1828
Córka:
Marianna Tomczak (z d. Morawiec)
? - 1828
w drzewie Gonera Web Site jest nieco więcej inf.:
Teresa Morawiec (z d. Fras C.??)
? - 1792
Śmierć: 1808 Biadaszki
1792
Członkowie rodziny
Ojciec:
Jan Fras I Zofia Błaszkowa
1700 - ?
Brat:
Franciszek Fras I Maria.
1728 - 1788
Córka:
M.Fol.(Otręba), M.tomczak, R.buchwat (z d. Morawiec)
1765 - ?
w drzewie jezada07 Web Site:
1740 - 1809
Urodziny: 16 paź 1740
Śmierć: 15 sty 1809
Osiek
Członkowie rodziny
Rodzice:
Jan Fras
Zofia Fras (z d. Błaszkówna)
Mąż:
Wawrzyniec Morawiec
1740 - 1828
Córka:
1768 - 1828
1740 - 1808
Urodziny: 1740
Śmierć: 15 sty 1808
Członkowie rodziny
Rodzice:
Jan Fras
Zofia Błaszkówna
Mąż:
Wawrzyniec Morawiec
1740 - 1828
Córka:
? - 1828
w drzewie Gonera Web Site jest nieco więcej inf.:
Teresa Morawiec (z d. Fras C.??)
? - 1792
Śmierć: 1808 Biadaszki
1792
Członkowie rodziny
Ojciec:
Jan Fras I Zofia Błaszkowa
1700 - ?
Brat:
Franciszek Fras I Maria.
1728 - 1788
Córka:
M.Fol.(Otręba), M.tomczak, R.buchwat (z d. Morawiec)
1765 - ?
w drzewie jezada07 Web Site:
1740 - 1809
Urodziny: 16 paź 1740
Śmierć: 15 sty 1809
Osiek
Członkowie rodziny
Rodzice:
Jan Fras
Zofia Fras (z d. Błaszkówna)
Mąż:
Wawrzyniec Morawiec
1740 - 1828
Córka:
1768 - 1828
geomorfina pisze:Witam,
bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu się z osobą z myheritage lub zweryfikowaniu informacji z drzewa tej osoby.
Chodzi o drzewo Gaj Web Site \ Gaj Family Tree zarządzane przez Pana Andrzeja Gaj.
Osoba, który występuje w tym drzewie: Jan Fras, który ma małżonkę Zofię, moimi przodkami są Jan i Zofia Fraś.
Bardzo proszę o sprawdzenie dat i miejscowości powiązanych z Janem i Zofią Fras, jeśli są zamieszczone w drzewie rodziny Gaj.
Moi przodkowie pochodzą z okolic Krakowa (teraz to już jest Kraków).
Dziękuję za pomoc,
Joanna
Ostatnio zmieniony pt 22 maja 2015, 07:09 przez katiqq, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Katarzyna
Katarzyna
-
martyna_93
Witam!
Uprzjmie proszę o pomoc w zdobyciu informacji na temat rekordu:
"Janina Polichnowska
Piotrowska, zarządzana przez Barbara Piotrowska
Urodziny: 1920
Śmierć:1997
Rodzice: <Prywatne> Gauden, Imię ojca
Rodzeństwo:Stanisław Suski i nazwiska 8 kolejnych rodzeństwo"
zależy mi na szczegółach dotyczących jej rodziców i dziadków. Jej matka ma najprawdopodobniej na imię Marianna.
Podaję również swój mail: markozin93 (a) wp.pl
Dziękuję za pomoc,
Martyna
"Janina Polichnowska
zależy mi na szczegółach dotyczących jej rodziców i dziadków. Jej matka ma najprawdopodobniej na imię Marianna.
Dziękuję za pomoc,
Martyna
Odczytałam tyle:martyna_93 pisze:Witam!
"Janina Polichnowska
Dziękuję za pomoc,
Martyna
Stanislaw Suski
1885 - 1956
Urodziny: 1885
Śmierć: 1956
Przy matce imię jest oznaczone jako prywatne, natomiast nazwisko rodowe Gauden, dat brak. Przy jej rodzicach podobnie, dat brak. Mieli oni kolejne dzieci:
Rodzeństwo:
Bronislaw Gauden
? - 1982
<Prywatne> Gauden
<Prywatne> Gauden
<Prywatne> Gauden
Jeżeli chciałaby Pani skontaktować się z właścicielką witryny proszę przesłać mi na PW treść maila, a ja przekażę go dalej.
Pozdrawiam
Katarzyna
Katarzyna
-
martyna_93
Witam,
na stronie MyHeritage "ktoś"( pp_87011721 in Sowidzka, zarządzana przez Anna Olszewska) umieścił dane mojej mamy. Czy mogę się z Tą osobą jakoś skontaktować???. Mam konto na MyHeritage ale bezpłatne mogę to jakoś wykorzystać do kontaktu z Panią która umiesciła dane o moich najbliższych???
Proszę o ewentulna podpowiedz albo pomoc
Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam monika
na stronie MyHeritage "ktoś"( pp_87011721 in Sowidzka, zarządzana przez Anna Olszewska) umieścił dane mojej mamy. Czy mogę się z Tą osobą jakoś skontaktować???. Mam konto na MyHeritage ale bezpłatne mogę to jakoś wykorzystać do kontaktu z Panią która umiesciła dane o moich najbliższych???
Witaj Moniko.
Jeżeli wchodząc na drzewo danej osoby nie otworzy ci się ono, powinnaś widzieć opcję "kontakt z webmasterem/właścicielem" i po kliknięciu w odnośnik będziesz miała możliwość wysłania wiadomości.
Jeżeli wchodząc na drzewo danej osoby nie otworzy ci się ono, powinnaś widzieć opcję "kontakt z webmasterem/właścicielem" i po kliknięciu w odnośnik będziesz miała możliwość wysłania wiadomości.
mtala pisze:Witam,
Pozdrawiam
Katarzyna
Katarzyna
Dzień dobry!
Chyba potrzebuję jeszcze raz Waszej pomocy. Przeszukując MyHeritage udało mi się trafić na wpisy dotyczące Ludwika Jałkiewicza. Są takie dwa:
http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... 4752-1-223
http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... 1721-1-439
W związku z tym miałabym dwie prośby:
1) Czy mogłabym prosić o sprawdzenie, czy któreś wiadomości (imiona rodziców, rodzeństwo) nie są prywatne i da się je odczytać?
2) Czy mogłabym prosić o skontaktowanie mnie z osobami prowadzącymi te drzewa? Mój mail to: tajgete.eo@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
Ewa Pasierbska
Chyba potrzebuję jeszcze raz Waszej pomocy. Przeszukując MyHeritage udało mi się trafić na wpisy dotyczące Ludwika Jałkiewicza. Są takie dwa:
http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... 4752-1-223
http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... 1721-1-439
W związku z tym miałabym dwie prośby:
1) Czy mogłabym prosić o sprawdzenie, czy któreś wiadomości (imiona rodziców, rodzeństwo) nie są prywatne i da się je odczytać?
2) Czy mogłabym prosić o skontaktowanie mnie z osobami prowadzącymi te drzewa? Mój mail to: tajgete.eo@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
Ewa Pasierbska
Witam.
Widoczne jest to:
Ludwik Jałkiewicz
1901 - 1976
Urodziny: 1901
Śmierć: 14 mar 1976
Członkowie rodziny
Rodzice:
<Prywatne> Jałkiewicz
NN Jałkiewicz
Rodzeństwo:
Józef Jałkiewicz
1892 - 1973
Antoni Jałkiewicz
1894 - 1970
i w drugim drzewie:
Ludwik Jałkiewicz
? - 1976
Proszę sformułować treść wiadomości jaką chce Pani przekazać i przesłać do mnie na PW.
Widoczne jest to:
Ludwik Jałkiewicz
1901 - 1976
Urodziny: 1901
Członkowie rodziny
Rodzice:
<Prywatne> Jałkiewicz
NN Jałkiewicz
Rodzeństwo:
Józef Jałkiewicz
1892 - 1973
Antoni Jałkiewicz
1894 - 1970
i w drugim drzewie:
Ludwik Jałkiewicz
? - 1976
Proszę sformułować treść wiadomości jaką chce Pani przekazać i przesłać do mnie na PW.
Ostatnio zmieniony pt 22 maja 2015, 22:04 przez katiqq, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Katarzyna
Katarzyna
-
Kaczmarczyk_Arleta
Witam,
bylby ktos w stanie mi pomoc? Chcialabym zweryfikowac dane ktore mam a ktore znalazlam na stronie. Chodzi mi o Wojtas Web Site, gdzie wlascicielem jest Maria Wojtas.
Moi pradziadkowie pochodzili prawdopodobnie z okolic Petlikowic (tam urodzil sie moj dziadek)Jan Jacenty i Zofia Mulik. Niestety nie nam miejsca ich urodzenia. O rodzicach Jana nie mam zadnego punktu zaczepienia, a od Zofii wiem tylko tyle ze nazywali sie Mateusz Mulik i Katarzyna Mazur. I na tym moja wiedza sie konczy.
Bardzo zalezy mi na kontakcie z Pania Wojtas, a jesli to nie pomoze to w "odczytaniu" co dokladnie kryje sie pod strona pani Wojtas.
Info prosze przeslac na e-mail: arleta@mail.de lub PW
Serdeczne dziekuje
Arleta
bylby ktos w stanie mi pomoc? Chcialabym zweryfikowac dane ktore mam a ktore znalazlam na stronie. Chodzi mi o Wojtas Web Site, gdzie wlascicielem jest Maria Wojtas.
Moi pradziadkowie pochodzili prawdopodobnie z okolic Petlikowic (tam urodzil sie moj dziadek)Jan Jacenty i Zofia Mulik. Niestety nie nam miejsca ich urodzenia. O rodzicach Jana nie mam zadnego punktu zaczepienia, a od Zofii wiem tylko tyle ze nazywali sie Mateusz Mulik i Katarzyna Mazur. I na tym moja wiedza sie konczy.
Bardzo zalezy mi na kontakcie z Pania Wojtas, a jesli to nie pomoze to w "odczytaniu" co dokladnie kryje sie pod strona pani Wojtas.
Serdeczne dziekuje
Arleta
Chodzi o nazwisko Rostkowski z Panowic Mój pradziadek Józef Rostkowski urodził się w tej miejscowości w 1875 roku. Osoby o takim nazwisku są w drzewach ww. i jak się domyślam są kolejnymi elementami rodzinnej układanki.jarost pisze:Dzień dobry. Poszukuję kontaktu z Panią Henryką Murawską (pp_140501403) lub Panem Stanisławem Sumisławskim (pp_134278889)
W ich drzewach odnalazłem osoby pasujące do moich przodków z okolic Podhajec. Będę wdzięczny za pomoc. Mój adres mailowy to jk.rostkowski@gmail.com
Pozdrawiam!
Witam Arleta,Kaczmarczyk_Arleta pisze:Witam,
Serdeczne dziekuje
Arleta
przesłałem prośbę o kontakt poprzez wewnętrzną e-mail MH.
Pozdrawiam,
Kuba
Witam Jarosławie,jarost pisze:Dzień dobry. Poszukuję kontaktu z Panią Henryką Murawską (pp_140501403) lub Panem Stanisławem Sumisławskim (pp_134278889)
W ich drzewach odnalazłem osoby pasujące do moich przodków z okolic Podhajec. Będę wdzięczny za pomoc. Mój adres mailowy to jk.rostkowski@gmail.com
Pozdrawiam!
Chodzi o nazwisko Rostkowski z Panowic Mój pradziadek Józef Rostkowski urodził się w tej miejscowości w 1875 roku. Osoby o takim nazwisku są w drzewach ww. i jak się domyślam są kolejnymi elementami rodzinnej układanki.
przesłałem prośbę o kontakt, do obojga osób, poprzez wewnętrzną e-mail MH.
Pozdrawiam,
Kuba
Poszukuję rodziny Kuczyk z okolic Łucka (UA).
kuba64[małpka]posteo.it
kuba64[małpka]posteo.it
-
Weronika112