Pfeiffer,Borejko,Wróbel,Wojtasz , Bilakowski

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

ARC

Sympatyk

Re: Pfeiffer,Borejko,Wróbel,Wojtasz , Bilakowski

Post autor: ARC »

Oczywiście, niniejszym czynię sprostowanie co do imienia mojej prababci Franciszki. Nie sprawdziłem tego dokładnie. A przy okazji gorąco pozdrawiam Bronka - jak się okazuje mojego wujka.
Arek
bronek

Re: Borejko,Wojtasz ,

Post autor: bronek »

Żanetta pisze:Poszukuje osob spokrewnionych z
I
Stefanią Pfeiffer zd.Kielar , Adam Pfeiffer , Anna Bez zd. Pfeiffer
II osoby spokrewnione z Władysławem Borejko ( Warszawa ) badz informacji o Marku Borejko

III Informacji dotyczacych Zofii ? zd.Wróbel (okolice Łodzi ) ,
Tadeusza Wróbla oraz Jana Wróbla ( rodzice : Roch i Józefa Wróbel )

IV Osob spokrewnionych z Leonem Wojtaszem badz Mieczysławem ? Bi (E?) lakowskim ( ożenionych z Agatą ) Jeden z panów ma syna który mieszka na Ukrainie

Dziekuje za informacje badz kontakt do osob spokrewnionych z tymi osobami
  • Mąż Agaty Borejko to Jan Wojtasz brat mojego dziadka Aleksandra Wojtasz, Agata i Jan mieli syna Leona był kuzynem mojego ojca Władysława Wojtasz. Leon mieszkał we Lwowie zmarł 30.12.2007. żyje jego syn i żona .
Żanetta

Sympatyk

Re: Pfeiffer,Borejko,Wróbel,Wojtasz , Bilakowski

Post autor: Żanetta »

Bronek: Czy byłbyś w stanie dowiedzieć się, kiedy urodził się Leon Wojtasz i gdzie został pochowany? Myślę, ze w ten sposób w końcu odnajdę dane na temat Agaty Borejko. Te same informacje potrzebowałabym o Janie Wojtaszu. Powróciłam dalej do poszukiwań.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”