Witaj Moniko.
Jeżeli wchodząc na drzewo danej osoby nie otworzy ci się ono, powinnaś widzieć opcję "kontakt z webmasterem/właścicielem" i po kliknięciu w odnośnik będziesz miała możliwość wysłania wiadomości.
mtala pisze:Witam,
na stronie MyHeritage "ktoś"( pp_87011721 in Sowidzka, zarządzana przez Anna Olszewska) umieścił dane mojej mamy. Czy mogę się z Tą osobą jakoś skontaktować???. Mam konto na MyHeritage ale bezpłatne mogę to jakoś wykorzystać do kontaktu z Panią która umiesciła dane o moich najbliższych???
W związku z tym miałabym dwie prośby:
1) Czy mogłabym prosić o sprawdzenie, czy któreś wiadomości (imiona rodziców, rodzeństwo) nie są prywatne i da się je odczytać?
2) Czy mogłabym prosić o skontaktowanie mnie z osobami prowadzącymi te drzewa? Mój mail to: tajgete.eo@gmail.com
Witam.
Widoczne jest to:
Ludwik Jałkiewicz
1901 - 1976
Urodziny: 1901
Śmierć: 14 mar 1976
Członkowie rodziny
Rodzice:
<Prywatne> Jałkiewicz
NN Jałkiewicz
Rodzeństwo:
Józef Jałkiewicz
1892 - 1973
Antoni Jałkiewicz
1894 - 1970
i w drugim drzewie:
Ludwik Jałkiewicz
? - 1976
Śmierć: 14 mar 1976
Proszę sformułować treść wiadomości jaką chce Pani przekazać i przesłać do mnie na PW.
Ostatnio zmieniony pt 22 maja 2015, 22:04 przez katiqq, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
bylby ktos w stanie mi pomoc? Chcialabym zweryfikowac dane ktore mam a ktore znalazlam na stronie. Chodzi mi o Wojtas Web Site, gdzie wlascicielem jest Maria Wojtas.
Moi pradziadkowie pochodzili prawdopodobnie z okolic Petlikowic (tam urodzil sie moj dziadek)Jan Jacenty i Zofia Mulik. Niestety nie nam miejsca ich urodzenia. O rodzicach Jana nie mam zadnego punktu zaczepienia, a od Zofii wiem tylko tyle ze nazywali sie Mateusz Mulik i Katarzyna Mazur. I na tym moja wiedza sie konczy.
Bardzo zalezy mi na kontakcie z Pania Wojtas, a jesli to nie pomoze to w "odczytaniu" co dokladnie kryje sie pod strona pani Wojtas.
Info prosze przeslac na e-mail: arleta@mail.de lub PW
jarost pisze:Dzień dobry. Poszukuję kontaktu z Panią Henryką Murawską (pp_140501403) lub Panem Stanisławem Sumisławskim (pp_134278889)
W ich drzewach odnalazłem osoby pasujące do moich przodków z okolic Podhajec. Będę wdzięczny za pomoc. Mój adres mailowy to jk.rostkowski@gmail.com
Pozdrawiam!
Chodzi o nazwisko Rostkowski z Panowic Mój pradziadek Józef Rostkowski urodził się w tej miejscowości w 1875 roku. Osoby o takim nazwisku są w drzewach ww. i jak się domyślam są kolejnymi elementami rodzinnej układanki.
Kaczmarczyk_Arleta pisze:Witam,
bylby ktos w stanie mi pomoc? Chcialabym zweryfikowac dane ktore mam a ktore znalazlam na stronie. Chodzi mi o Wojtas Web Site, gdzie wlascicielem jest Maria Wojtas.
Moi pradziadkowie pochodzili prawdopodobnie z okolic Petlikowic (tam urodzil sie moj dziadek)Jan Jacenty i Zofia Mulik. Niestety nie nam miejsca ich urodzenia. O rodzicach Jana nie mam zadnego punktu zaczepienia, a od Zofii wiem tylko tyle ze nazywali sie Mateusz Mulik i Katarzyna Mazur. I na tym moja wiedza sie konczy.
Bardzo zalezy mi na kontakcie z Pania Wojtas, a jesli to nie pomoze to w "odczytaniu" co dokladnie kryje sie pod strona pani Wojtas.
Info prosze przeslac na e-mail: arleta@mail.de lub PW
Serdeczne dziekuje
Arleta
Witam Arleta,
przesłałem prośbę o kontakt poprzez wewnętrzną e-mail MH.
Pozdrawiam,
Kuba
jarost pisze:Dzień dobry. Poszukuję kontaktu z Panią Henryką Murawską (pp_140501403) lub Panem Stanisławem Sumisławskim (pp_134278889)
W ich drzewach odnalazłem osoby pasujące do moich przodków z okolic Podhajec. Będę wdzięczny za pomoc. Mój adres mailowy to jk.rostkowski@gmail.com
Pozdrawiam!
Chodzi o nazwisko Rostkowski z Panowic Mój pradziadek Józef Rostkowski urodził się w tej miejscowości w 1875 roku. Osoby o takim nazwisku są w drzewach ww. i jak się domyślam są kolejnymi elementami rodzinnej układanki.
Witam Jarosławie,
przesłałem prośbę o kontakt, do obojga osób, poprzez wewnętrzną e-mail MH.
Pozdrawiam,
Kuba
Poszukuję rodziny Kuczyk z okolic Łucka (UA).
kuba64[małpka]posteo.it
Witam,
również bardzo proszę o pomoc w kontakcie z użytkownikiem konta premium.
Michał Korniak ma w swoim drzewie wiele informacji o rodzinie Feliksa Przepiórki.
Bardzo proszę o jakąkolwiek możliwość kontaktu z nim. Mój adres email weronikaprzepiorka(małpa)op.pl
Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Witam,
podane drzewo ma tylko jedną osobę o tym nazwisku, jak rodowym. Dane są utajnione.
Sugerowałbym wybranie innego źródła, np. Webmaster - kazimierz załęcki
Franciszka święczkowska (z d. Starszewska)
Urodziny: 1923 Kossaki
Śmierć: Cmentarz w Lachowie
10 czerw 2008 Kossaki
Członkowie rodziny
Rodzice:
Franciszek Starszewski
anna Starszewska (z d. Kuczynska)
Mąż:
Aleksander Święczkowski
? - 1999
Rodzeństwo:
<Prywatne> Starszewski
Antoni Starszewski
Czesław Starszewski
Franciszek Starszewski
Dzieci:
<Prywatne> Turowska (z d. Święczkowska)
<Prywatne> Święczkowski
<Prywatne> Makuszewska (z d. Święczkowska)
Bardzo proszę o kontakt z webmasterem witryny http://www.myheritage.pl/site-family-tr ... lyTreeID=5
Znalazłem tam Zygmunta Franciszka Pawłowskiego 1841-1905, którego świadkiem chrztu był Bartłomiej Chorzelski, a matką chrzestną Zofia Chorzelska - moi pra...
Pozdrawiam
Andrzej Dmytryszyn
---------------------------------
Poszukuję:
Samulski, Samul, Samuel - Cieciory, par. Turośl i Kolno, Grudusk, Ciechanów
Dmytryszyn pisze:Bardzo proszę o kontakt z webmasterem witryny http://www.myheritage.pl/site-family-tr ... lyTreeID=5
Znalazłem tam Zygmunta Franciszka Pawłowskiego 1841-1905, którego świadkiem chrztu był Bartłomiej Chorzelski, a matką chrzestną Zofia Chorzelska - moi pra...
Proszę o PW z adresem na który ma nastąpić kontakt.