Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen
Czabańscy - Emil, Mikołaj, Mieczysław
Do Maciej Kurpiewskiego.
Strona Romana jest niedostępna dla osob niebędących czlonkami witryny. To mi sie pokazalo pod podanym przez ciebie linkiem..
Pozdrawiam, Aska
Strona Romana jest niedostępna dla osob niebędących czlonkami witryny. To mi sie pokazalo pod podanym przez ciebie linkiem..
Pozdrawiam, Aska
Poszukuje metryk ewanelikow Kribbe,Kripp,Kriep,ewent.Krübbe.
-
Pawłowska_Ledke_Elżbieta

- Podziękował: 11 times
- Otrzymał podziękowania: 1 time
Witam !rybolow pisze:Dmytryszyn pisze:Bardzo proszę o kontakt z webmasterem witryny http://www.myheritage.pl/site-family-tr ... lyTreeID=5
Znalazłem tam Zygmunta Franciszka Pawłowskiego 1841-1905, którego świadkiem chrztu był Bartłomiej Chorzelski, a matką chrzestną Zofia Chorzelska - moi pra...
Proszę o PW z adresem na który ma nastąpić kontakt.
Dziękuję Robercie za pomoc w nawiązaniu kontaktu z Andrzejem, już wymieniliśmy się mailami.
Pozdrawiam.
Elżbieta
Poszukuję akt śl. z Mazowsza:
Jan Krajewski i Wiktoria Skalińska przed 1813, Roman Morawski/Murawski i Salomea p.1804, z Podkarpacia, Galicji: Paweł Pawłowski i Marianna p. 1813, rodzice Aleksandra ur. 1813 Sieniawa
Jan Krajewski i Wiktoria Skalińska przed 1813, Roman Morawski/Murawski i Salomea p.1804, z Podkarpacia, Galicji: Paweł Pawłowski i Marianna p. 1813, rodzice Aleksandra ur. 1813 Sieniawa
-
Kurpiewski_Maciej
Re: Czabańscy - Emil, Mikołaj, Mieczysław
Ahvita gdyby było dostępne dla wszystkich to zapewniam Cię nie pisałbym tej prośby. Wiadomo że 9/10 spośród Nas nie ma wykupoionego na "My..." abonentu, stąd zapewne pomysł by w tym temacie mozna było poprosić osoby ktore go mają o pomoc choćby w konakcie z prowadzącymi inne drzewa użytkownikami , stąd ponawiam moją prośbę zawartą trzy possty wyżej.ahavita pisze:Do Maciej Kurpiewskiego.
Pozdrawiam, Aska
Pozdrawiam, Maciej.
Do Macieja: Mam. Wydaje mi sie, ze musialbys byc zaproszony przez webmastera witryny, zeby przegladac zawartosc.
Pozdrawiam, Aska
Pozdrawiam, Aska
- kleina_anna

Witam,
Bardzo zależy mi na skontaktowaniu się administratorem drzewa:
Drzewo genealogiczne 150273834
Jeżeli ktoś mógłby podać mi kontakt - będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam,kleina_anna pisze:Witam,
Pozdrawiam
Wyslalam do ciebie pw. Zajrzyj do skrzynki.
Pozdrawiam
Aska
-
ZielinskiRajmund
Kłaniam się,
bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu się z administratorem witryny : Herm Family Tree.
będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
Rajmund
bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu się z administratorem witryny : Herm Family Tree.
będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
Rajmund
-
Marek_Wysocki

Witam
Bardzo proszę o podanie informacji na temat rodziny Starszewskich(starczewskich) z drzewa genealogicznego: " Cieszyński Web Site, zarządzana przez Tomasz Cieszyński"
Bardzo proszę o informacje na temat żony i dzieci Stanisława Starczewskiego i daty jeśli są, oraz o Józefie Starczewskim z drzewa pp_140501403 in Murawska, zarządzana przez Henryka Murawska
Z góry dziękuje
Marek W.
Bardzo proszę o podanie informacji na temat rodziny Starszewskich(starczewskich) z drzewa genealogicznego: " Cieszyński Web Site, zarządzana przez Tomasz Cieszyński"
Bardzo proszę o informacje na temat żony i dzieci Stanisława Starczewskiego i daty jeśli są, oraz o Józefie Starczewskim z drzewa pp_140501403 in Murawska, zarządzana przez Henryka Murawska
Z góry dziękuje
Marek W.
Ostatnio zmieniony wt 02 cze 2015, 13:39 przez Marek_Wysocki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wojciechowicz_Krzysztof

Prośba
Kiedyś włączyłem się do tego tematu, z krytyką MyHeritage.
Od tego czasu ciągle otrzymuję w moim Mail Box powiadomienia o nowych wspisach. Jak je zastopować?
Druga sprawa. Moja krytyka MyHeritage spotkała się z potępieniem. Zarzuty, że chcę otrzymywać informacje za darmo, że uważam moją rodzinę za najważniejszą, itp.
Ale chodziło mi jedynie o to, aby użytkownicy MyHeritage, kolecjonujący przodków z innych stron Internetu, nie kryli się bezpiecznie poza Witryną MyHeritage, dostępną jedynie dla płacących członków.
Na przykład, dane mojej rodzonej prababki są dostępne w drzewach kilku członków MyHeritage - i są to dane nieprawidłowe.
Jeśłi właściciele tych drzew udostępniają publiczny dostęp do swych danych poprzez Wyszukiwarki, powinni także podawać bezplatnie swój kontakt, aby dane takie można było sprostować.
Dla nich moja prababka, czy pradziadek nie są żadną rodziną (sprawdziłem) - jakie więc mają prawo podawać fałszywe o nich informacje i kryć sie za zasłoną regulaminu MyHeritage?
Pozdrawiam
Krzysztof
Kiedyś włączyłem się do tego tematu, z krytyką MyHeritage.
Od tego czasu ciągle otrzymuję w moim Mail Box powiadomienia o nowych wspisach. Jak je zastopować?
Druga sprawa. Moja krytyka MyHeritage spotkała się z potępieniem. Zarzuty, że chcę otrzymywać informacje za darmo, że uważam moją rodzinę za najważniejszą, itp.
Ale chodziło mi jedynie o to, aby użytkownicy MyHeritage, kolecjonujący przodków z innych stron Internetu, nie kryli się bezpiecznie poza Witryną MyHeritage, dostępną jedynie dla płacących członków.
Na przykład, dane mojej rodzonej prababki są dostępne w drzewach kilku członków MyHeritage - i są to dane nieprawidłowe.
Jeśłi właściciele tych drzew udostępniają publiczny dostęp do swych danych poprzez Wyszukiwarki, powinni także podawać bezplatnie swój kontakt, aby dane takie można było sprostować.
Dla nich moja prababka, czy pradziadek nie są żadną rodziną (sprawdziłem) - jakie więc mają prawo podawać fałszywe o nich informacje i kryć sie za zasłoną regulaminu MyHeritage?
Pozdrawiam
Krzysztof
Witam,Marek_Wysocki pisze:Witam
Z góry dziękuje
Marek W.
Stanislaw: rodzice: Stanislaw i Maria
zona: Henryka zd. Zając
Rodzenstwo: Czesław, Franciszek, Antoni, Władysław, Stefan
Dzieci-prywatne
Dat brak
Jozef: ur 1913 Delejów, pow. rohatyński
Rodzice:Adolf i Franciszka zd. Pasznicka
Rodzenstwo: Wiktor, Stanisław, siostra (prywatne)
Prosba: podawajcie linki do stron, bedzie latwiej
Do Krzysztofa:
Nie wiem nawet czy jest opcja umieszczenia swojego maila na mh. Ale masz racje, powielanie blednych informacji jest irytujace i sama sie zastanawialam czy odczytywac innym dane... sama probuje korygowac bledne dane w naszej rodzinie i.... nie mam odpowiedzi na wiadomosci
Pozdrawiam, Aska
- dorocik133

My Heritage - prośba o kontakt
Witam!
Wiem, że taki wątek już jest, ale nie umiem znaleźć. Prosiłabym o kontakt z Małgorzatą Strzelczyk z My Heritage, która ma w drzewie Teofilę Frykowską z domu Stefanowską. Chodzi mi o potwierdzenie tożsamości Teofili, a dokładnie jej rodziców, bo na 99% jest to ta sama Teofila, która mnie interesuje.
Adres kontaktowy wyślę na priv.
Wiem, że taki wątek już jest, ale nie umiem znaleźć. Prosiłabym o kontakt z Małgorzatą Strzelczyk z My Heritage, która ma w drzewie Teofilę Frykowską z domu Stefanowską. Chodzi mi o potwierdzenie tożsamości Teofili, a dokładnie jej rodziców, bo na 99% jest to ta sama Teofila, która mnie interesuje.
Adres kontaktowy wyślę na priv.
Pozdrawiam
Dorota
Dorota
Rodzice są nieznani, niestety. Mogę przesłać inf, ale chyba nic nie da....
Pozdrawiam, Asia
Raczej nic nie da, od 5 lat nie był profil aktualizowany....
Pozdrawiam, Asia
Raczej nic nie da, od 5 lat nie był profil aktualizowany....
- dorocik133

Dzięki Asiu!
Ja chyba znam rodziców, tylko chciałam potwierdzić na 100%, że to jedna i ta sama osoba. Jeszcze pani Teofila jest w drzewie u Joanny Piotrowicz
Ja chyba znam rodziców, tylko chciałam potwierdzić na 100%, że to jedna i ta sama osoba. Jeszcze pani Teofila jest w drzewie u Joanny Piotrowicz
Pozdrawiam
Dorota
Dorota
Asia
- dorocik133