Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen
-
Czechura_Asia

- Bialas_Malgorzata

serdeczne dzięki
Małgorzata ale
załączyłam chyba zły link trzecie ogłoszenie od góry Marianna Guściora księgi Tarnów rok ur 1787
http://www.myheritage.pl/research/indiv ... 1&rfr=tree
przpraszam i proszę jeszcze raz
Małgorzata ale
załączyłam chyba zły link trzecie ogłoszenie od góry Marianna Guściora księgi Tarnów rok ur 1787
http://www.myheritage.pl/research/indiv ... 1&rfr=tree
przpraszam i proszę jeszcze raz
Do Asi. Link jest do zamknietej strony Czechura, ale znalazłam u Czechurow : Jan Świca, ur.ok 1910Dzierdziówka, odzice: ojciec-nieznane, matka Maria?, byla zona Zofia Świca , dziecko : prywtne Warchoł
To ten?
Pozdrawiam, Asia
Poszukuje metryk ewanelikow Kribbe,Kripp,Kriep,ewent.Krübbe.
- Dobijański_Marcin

-
Bogumiłakonop

Witam.
Proszę o kontakt z Natalią Nyką z My-Heritage.
na e-meila Fra.Mi(at)wp.pl *
Z góry dziękuję.
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
Proszę o kontakt z Natalią Nyką z My-Heritage.
na e-meila Fra.Mi(at)wp.pl *
Z góry dziękuję.
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
Ostatnio zmieniony ndz 19 lip 2015, 22:02 przez Bogumiłakonop, łącznie zmieniany 4 razy.
Bogumiła
-
Marek_Wysocki

ahavita pisze:Witam, ur.1782 Wola Rusinowska, zm. 11 stycznia 1845 Gózd, mąż Stanisław, dzieci: Maciej, Michał, Jan, MariannaBialas_Malgorzata pisze:Bardzo proszę o odczytanie aktu urodzenia Marianna Guściora
http://www.myheritage.pl/FP/search-plan ... 6&rfr=tree
pozdrawiam
Małgorzata
Pozdrawiam, Aśka
Do Marka W.
Twojej Barbary nie ma chyba w zadnym drzewie, ale jesli jej rodzice to Jan i Zofia , i jesli miala 2 mezow, to u innego Kosakowskiego jest jedna Barbara, lecz pod innym nazwiskiem. Pozdrawiam, Asia
Do Andrzeja Kapronia-przekazalam twojego maila Markowi Kaproniowi, mam nadzieję, ze wlasciwemuA.
- Bialas_Malgorzata

-
Czechura_Asia

To ten, ale mam to samo co podałaś. Czy jest możliwość jakiegoś kontaktu do kogoś przy tej zamkniętej stronie czy nie bardzo?ahavita pisze:link jest do drzewa Białas a jeśli chodzi o ksiegi to moj abonament jest za słaby, zeby tam wejsc
moze ktos inny ma lepszy
![]()
Do Asi. Link jest do zamknietej strony Czechura, ale znalazłam u Czechurow : Jan Świca, ur.ok 1910Dzierdziówka, odzice: ojciec-nieznane, matka Maria?, byla zona Zofia Świca , dziecko : prywtne Warchoł
To ten?
Pozdrawiam, Asia
Tak, podaj maila na pwCzechura_Asia pisze:To ten, ale mam to samo co podałaś. Czy jest możliwość jakiegoś kontaktu do kogoś przy tej zamkniętej stronie czy nie bardzo?ahavita pisze:link jest do drzewa Białas a jeśli chodzi o ksiegi to moj abonament jest za słaby, zeby tam wejsc
moze ktos inny ma lepszy
![]()
To ten?
Pozdrawiam, Asia
Witam . Czy ktoś może mnie skontaktować z My Heritage w witrynie „Rogowski Web Site / Rogowski Family Tree” konkretnie z Paweł Rogowski
http://www.myheritage.pl/site-259378021/rogowski
Pozdrawiam Michał
http://www.myheritage.pl/site-259378021/rogowski
Pozdrawiam Michał
Dzień dobry
Miła osoba wysłała w moim imieniu pytanie do administratora interesującego mnie drzewa na MyHeritage, ale od pół roku odpowiedzi nie uzyskałam
A w zasadzie chodzi mi tylko o sprawdzenie, czy dla osób zarejestrowanych na MyHeritage jest widoczna miejscowość urodzenia pewnej osoby, której ja nie widzę. Czy ktoś mający konto na MH, byłby uprzejmy to dla mnie sprawdzić? Dane podam ewentualnie na priv. Z góry dziękuję.
malv
Miła osoba wysłała w moim imieniu pytanie do administratora interesującego mnie drzewa na MyHeritage, ale od pół roku odpowiedzi nie uzyskałam
malv
-
Podrozniczka
Witam serdecznie,
proszę o pomoc w kontakcie z Natalią Prokurat prowadzącą
"Drzewa genealogiczne MyHeritage
Prokurat, zarządzana przez Natalia Prokurat"
muj adres e-mail: katarzyna_jedrzejewska(ut)wp.pl *
Z góry dziękuje
KJ
muj adres e-mail: katarzyna_jedrzejewska(ut)wp.pl *
Z góry dziękuje
KJ
Witam, podaj linka do drzewa, bo sa 2 Natalie o tym nazwisku. Jedna z Bialorusi.Podrozniczka pisze:Witam serdecznie,
muj adres e-mail:
Z góry dziękuje
KJ
Malwina, przyslij dane na pw.
Aśka