Bialas_Malgorzata pisze:Witam,
Marcin - wysłane do Krzysztofa Liebchen
Magdo - podaj proszę więcej szczegółów (imię i nazwisko osoby, która jest w drzewie, a nie zarządzającą profilem - najlepiej skopiuj adres strony, na której widzisz to co cię interesuje)
pozdrawiam
Małgorzata
Pani Małgorzato,
Ogromnie dziękuję za chęć pomocy. Po wyszukaniu w "all records" nazwiska "Marianna Markowska Kłopoińska" wyskakuje, że taka osoba znajduje się w drzewie genealogicznym "Marek", zarzadzanym przez panią Martę Marek. Widać to po kliknięciu na ten link:
Witam, mogę przekazać, ale na obydwu drzewach nie było aktualizacji (co dziwne) od 11 kwietnia 2011, więc szanse na kontakt są malutkie. Pozdrawiam, Asia
Nasze drzewa zawierają wspólnych przodków, a jej nazwisko napotkałam podczas poszukiwań stąd chciałabym przekazać jej adres e-mail malgosia6011@wp.pl i zaprosić do rozmowy.
Uprzejmie proszę o pomoc w skontaktowamiu się z administratorami kilku drzew, gdzyż zauważyłem w drzewach tych osób kilka ważnych informacji. Ba, w jedym miejscu widzę prawie całe moje drzewo przekopiowane.
Lewicka Web Site, zarządzana przez Iwona Lewicka
Sprawa dotyczy członków rodziny Reczek.
Szostek Web Site, zarządzana przez Julia Szostek
Sprawa dotyczy członków rodziny Reczek.
Witryna rodzinna, zarządzana przez Zbigniew Iwaniec
Sprawa dotyczy osób pochodzących z miejscowości Lichwin.
Rodzina Kisielewskich herbu Jelita oraz Krewni i Powinowaci Web Site, zarządzana przez Witold Kazimierz Gogół
Sprawa dotyczy miejscowości Lichwin.
Drzewo genealogiczne 85096425 in Witryna rodzinna, zarządzana przez Marcin Molik
Sprawa dotyczy miejscowości Lichwin.
Piszczek Web Site \ Piszczek Family Tree
Administrator witryny:Tadeusz Piszczek
Sprawa dotyczy rodziny Piszczek.
Drzewa genealogiczne MyHeritage Porochnia Family in Porochnia Web Site, zarządzana przez Nicholas Porochnia
Proszę napisać czy są podani rodzice, data śmierci, urodzenia?
Pozdrawiam
Marek W.
Witam, daty urodzenia nie ma, rodzicow tez nie, zona Rozalia, maja wspolna date smierci 28 luty 1938, dzieci Stefania Kozłowska 1894-1947, Antoni 1896-1977. Nicholas byl na stronie 20 lipca, mozna prosic o kontakt ale pozniej, bo od godz myheritage zawiesza sie ( przynajmniej u mnie).pozdrawiam, Asia