Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
MyHeritage
Jest to możliwe,
ale nie znam niestety rodziców i rodzeństwa mojej praprababci. Jej mąż to Hermann Schulz, córka Anna Bertha Marta Schulz. W momencie urodzenia córki tj. w 1893 r. mieszkała w Berlinie. Tyle wiem.
Pzdr.Przemek
ale nie znam niestety rodziców i rodzeństwa mojej praprababci. Jej mąż to Hermann Schulz, córka Anna Bertha Marta Schulz. W momencie urodzenia córki tj. w 1893 r. mieszkała w Berlinie. Tyle wiem.
Pzdr.Przemek
- Bialas_Malgorzata

MyHeritage
może szybciej znajdzie ktoś kto ma dostęp do Ancestry - widzę tam dwie osoby o tych imionach i nazwisku w Berlinie na drugiej stronie (wpisałam Anna Bertha Marta Schulz)
pozdrawiam
Małgorzata
pozdrawiam
Małgorzata
Re: prosba o pomoc
WysłaneBożena_Kaźmierczak pisze:Asiu,
do drzewa zarządzonego przez Ewę Kotula nazwiska: Szymczyk, Radomiak, Siwa
do drzewa zarządzanego przez Dariusza Mierzejewskiego: Piotr Mierzejewski i Wacław Mierzejewski, miejscowość: Bogusławice
Pozdrawiam - Bożena
Poszukuje metryk ewanelikow Kribbe,Kripp,Kriep,ewent.Krübbe.
- Bożena_Kaźmierczak

Re: prosba o pomoc
Asiu,
dziękuję, bardzo dziękuję
Bożena
dziękuję, bardzo dziękuję
Bożena
- Bialas_Malgorzata

Prośba o pomoc w
Wysłane
a na przyszłość pisz również osoby występujące w drzewie i w odpowiednim temacie
odszukanie administratora nie jest proste (znalazłam po imieniu i nazwisku i na osobie z drzewa Szczepan Jadczak - nr drzewa mi się nie wyświetlił)
ostatnia aktualizacja w tym drzewie była w listopadzie 2014 r.
pozdrawiam
Małgorzata:)
a na przyszłość pisz również osoby występujące w drzewie i w odpowiednim temacie
odszukanie administratora nie jest proste (znalazłam po imieniu i nazwisku i na osobie z drzewa Szczepan Jadczak - nr drzewa mi się nie wyświetlił)
ostatnia aktualizacja w tym drzewie była w listopadzie 2014 r.
pozdrawiam
MyHeritage
Faktycznie na Ancestry może coś być. Dziękuję i pozdrawiam. Przemek
dziękuję
Witam i serdecznie dziękuję za pomoc. Przepraszam jednocześnie za utrudnienia spowodowane małym doświadczeniem w tej kwestii.
Pozdrawiam.
Ksawery.
Pozdrawiam.
Ksawery.
Prośba o MyHeritage
Uprzejmie proszę o pomoc w skontaktowaniu się z panem Mariuszem Zielińskim, administratorem drzewa na MyHeritage zawierającego takie osoby jak Kazimiera Szwining zd Szczerkowska, Pelagia Szwining zd Kowal, Irena Józefa Todt zd Szwining, Zygmunt Szwining Jaruszewski, Antoni Szwining, Anastazja Szwining zd Jaruszewska, Fryderyk Szwining. To z całą pewnością moja rodzina. Kontakt do mnie szwiling{at}yahoo.com
- Bialas_Malgorzata

Prośba o MyHeritage
do Mariusz Zielińskiego wysłane
robił ostatnio aktualizację w drzewie w marcu 2015 r., więc jest szansa na kontakt
na przyszłość przydało by się podać imię, bo tak jakoś dziwnie się bez tego wysyła
pozdrawiam
robił ostatnio aktualizację w drzewie w marcu 2015 r., więc jest szansa na kontakt
na przyszłość przydało by się podać imię, bo tak jakoś dziwnie się bez tego wysyła
pozdrawiam
-
Jancarczyk_Piotr

Cześć
Bardzo proszę o kontakt:
z Panem Jerzym Wojnar (Drzewa genealogiczne MyHeritage, Witryna rodziny Wojnarów, zarządzana przez Jerzy Wojnar) - wyskakuje przy szukaniu Kornelii Lippoczy (z d. Wojnar).
oraz
z Panią Ewą Jenner zarządzającą min. Witryną rodziny Jennerów. Wyskakuje gdy w wyszukiwaniu wpisze się jej imię i nazwisko.
Z w/w osobami mam smartmatch z 6 osobami w moim drzewie.
Chcę się z nimi kontaktować celem weryfikacji przez nich danych gdyż mają niektóre złe i niepełne w odniesieniu do osób z drzewa.
Wiadomość jaką chcę do nich wysłać prześlę na pw.
Z góry dziękuję
Piotrek
Bardzo proszę o kontakt:
z Panem Jerzym Wojnar (Drzewa genealogiczne MyHeritage, Witryna rodziny Wojnarów, zarządzana przez Jerzy Wojnar) - wyskakuje przy szukaniu Kornelii Lippoczy (z d. Wojnar).
oraz
z Panią Ewą Jenner zarządzającą min. Witryną rodziny Jennerów. Wyskakuje gdy w wyszukiwaniu wpisze się jej imię i nazwisko.
Z w/w osobami mam smartmatch z 6 osobami w moim drzewie.
Chcę się z nimi kontaktować celem weryfikacji przez nich danych gdyż mają niektóre złe i niepełne w odniesieniu do osób z drzewa.
Wiadomość jaką chcę do nich wysłać prześlę na pw.
Z góry dziękuję
Piotrek
- Bialas_Malgorzata

-
Jancarczyk_Piotr

- Bialas_Malgorzata

witam
Moi drodzy moze ktos z was pomoze poszukuje jakiegos kontaktu czego kolwiek z osoba ktora prowadzi drzewo wincenta kowalewskiego pannsylwania oraz jego rodziny blanch wisniewska kowalewska i dzieci teddy blanch.....moze ktos z was ma wejscie gdzies i pomoze w nawiazaniu kontaktu oraz sciagniecia drzewa w jakis plik i podeslania na maila http://search.ancestry.co.uk/cgi-bin/ss ... 1&uidh=000
Aga
Moi drodzy moze ktos z was pomoze poszukuje jakiegos kontaktu czego kolwiek z osoba ktora prowadzi drzewo wincenta kowalewskiego pannsylwania oraz jego rodziny blanch wisniewska kowalewska i dzieci teddy blanch.....moze ktos z was ma wejscie gdzies i pomoze w nawiazaniu kontaktu oraz sciagniecia drzewa w jakis plik i podeslania na maila http://search.ancestry.co.uk/cgi-bin/ss ... 1&uidh=000
Aga
-
Urszula_Pogoń

- Kontakt:
Bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu konaktu do webmastera witryny: Witryna Leszka Bilińskiego. Mój mail: ursuska(at)interia.pl *
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
Ostatnio zmieniony sob 08 sie 2015, 10:41 przez Urszula_Pogoń, łącznie zmieniany 1 raz.