Brawo Barbaro!
Ja zaczelam indeksowac Lublin. Wprawdzie nie bedzie tam dla mnie nic osobiscie (moi przodkowie pochodzili z innych stron,) ale mam nadzieje, ze innym sie przyda. Moze w przyszlosci bedzie cos do indeksacji z AD Czestochowa lub AH Wilno. Jak narazie zrobilam 150 rekordow, mam nadzieje dobrnac do 200 dzisiaj. Jutro jade na wakacje wiec poindeksuje cos znowu jak wroce.
Problemy z logiką czy chęć dokopania komuś ?
Jeżeli nie potrafisz łączyć mojej odpowiedzi na post poprzednika mylącego numerację stron z numeracją kart i odpowiedzi odnoszącej się do konkretnego przypadku z którą się zetknął - to Twój problem. Użytkownik Redi również nie zrozumiał do czego się odnoszę. Czy gdziekolwiek napisałem że we wszystkich księgach metrykalnych tak jest ?
Gref40 - a widziałeś kiedyś ( oprócz siebie oczywiście ) ludzi nieomylnych ? Ja nie. Po co te złośliwości i wymądrzanie się. Czy zawsze Twoje musi być na wierzchu ?
Barbara
Pozdrawiam Barbara
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
Barbaro, Worwąg_Słąwomir doskonale wie jaki jest powód mojej reakcji na jego wpis. Zresztą wykonał go tylko dlatego, że zabrałem głos. Nie będę wyciągał jego wpisów sprzed kilku lat związanych z działalnością FSI . Z punktu widzenia mormonów to można to było nazwać prawdziwym trollowaniem i dziwi tym bardziej, że garściami czerpie się z materiałów przez nich udostępnionych.
Zajmuję się indeksacją w polskich projektach mormońskich od ich samego początku. Dokonałem na forum wpisy korygujące niewłaściwe postrzeganie o dostępności języka polskiego w aktach projektów FSI , oraz numeracji kartek - chcesz Barbaro nazywać to wymądrzaniem to nazywaj.
Na koniec. Gdy brak argumentów to pojawiają się wpisy o trollowaniu i sugerowanie administracji podjęcie działań (zapewne usunięcia z forum) - tak Panie Sławku ? Brawo, proszę tak czynić dalej, a coraz więcej wartościowych genealogów będzie opuszczać forum ogólnopolskie.
By nie zaśmiecać dalej i robić pretekstu do kolejnego usunięcia całego tematu - nie będę się odnosił do następnych niemerytorycznych wpisów w odniesieniu do nazwy wątku.
Greg40 pisze:Barbaro, Worwąg_Słąwomir doskonale wie jaki jest powód mojej reakcji na jego wpis. Zresztą wykonał go tylko dlatego, że zabrałem głos. Nie będę wyciągał jego wpisów sprzed kilku lat związanych z działalnością FSI . Z punktu widzenia mormonów to można to było nazwać prawdziwym trollowaniem i dziwi tym bardziej, że garściami czerpie się z materiałów przez nich udostępnionych.
Zajmuję się indeksacją w polskich projektach mormońskich od ich samego początku. Dokonałem na forum wpisy korygujące niewłaściwe postrzeganie o dostępności języka polskiego w aktach projektów FSI , oraz numeracji kartek - chcesz Barbaro nazywać to wymądrzaniem to nazywaj.
Na koniec. Gdy brak argumentów to pojawiają się wpisy o trollowaniu i sugerowanie administracji podjęcie działań (zapewne usunięcia z forum) - tak Panie Sławku ? Brawo, proszę tak czynić dalej, a coraz więcej wartościowych genealogów będzie opuszczać forum ogólnopolskie.
By nie zaśmiecać dalej i robić pretekstu do kolejnego usunięcia całego tematu - nie będę się odnosił do następnych niemerytorycznych wpisów w odniesieniu do nazwy wątku.
Nie umniejszam żadnych działań w zakresie genealogii,niemniej jednak nie lubię wojny podjazdowej.Podziwiam każdą inicjatywę . Czyż nie lepiej skupić się na poszukiwaniach ?
Barbara