Sondej Jan i Zofia - Ranizów
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
ankachrzypsko
Sondej Jan i Zofia - Ranizów
"potomkowie Sondejów"
Poszukuje potomkow Jana i Zofi Sondejów z Mazór parafia Ranizów.
Poszukuje potomkow Jana i Zofi Sondejów z Mazór parafia Ranizów.
-
mmaziarski

-
Haponiuk_Daniel

potomkowie Sondejów
Witam,
Mi niiestety nie udało się skontaktować z właścicielem tej strony, także posiada ''znajome'' mi nazwiska, takie jak Rosół albo Krawiec.
Pozdrawiam
Daniel
Mi niiestety nie udało się skontaktować z właścicielem tej strony, także posiada ''znajome'' mi nazwiska, takie jak Rosół albo Krawiec.
Pozdrawiam
Daniel
-
ankachrzypsko
-
mmaziarski

potomkowie Sondejów
W genetece jest województwo podkarpackie i indeksy z parafii Raniżów 1890-1909
Sondejów jest cała masa indeksy ze skanami.
MM
Sondejów jest cała masa indeksy ze skanami.
MM
MMaziarski
-
ankachrzypsko
potomkowie Sondejów
Tak ja to wszystko wiem , ale chodzi o to że tego jest za dużo i powstaje gogel mogel . pozdrawiam anna.
-
mmaziarski

Re: potomkowie Sondejów
W takim razie jest to tylko powód do radości.Można samemu wszystko układać w drzewka genealogiczne.Trzeba tylko czasu i cierpliwości.ankachrzypsko pisze:Tak ja to wszystko wiem , ale chodzi o to że tego jest za dużo i powstaje gogel mogel . pozdrawiam anna.
Wdzięczny jestem tym którzy tą parafię opracowali.
MM
-
Haponiuk_Daniel

Sama przyjemność jest z opracowywania parafii swoich przodkówmmaziarski pisze:W takim razie jest to tylko powód do radości.Można samemu wszystko układać w drzewka genealogiczne.Trzeba tylko czasu i cierpliwości.ankachrzypsko pisze:Tak ja to wszystko wiem , ale chodzi o to że tego jest za dużo i powstaje gogel mogel . pozdrawiam anna.
Wdzięczny jestem tym którzy tą parafię opracowali.
MM
Pozdrawiam
Daniel
- marzanna62

Ma Pani za mało danych o osobach których Pani szuka. Nie ma przedziału czasowego ani nazwiska rodowego kobiety. W genetece w dostenych małzeństwach nie ma pary o takiej kombinacji imion, byc moze ich ślub jest poza dostępnym przedziałem czasowym. Jak miałaby Pani dokładniejsze dane o śłubie tej pary moze sie Pani starac o skany akt z Archiwum Narodowego myśle ze w Pani przypadkuto Kraków. Popieram pogład poprzedników genealogia uczy cierpliwości a po jakims czasie i zdobyciu wiedzy te obce imiona nabieraja sensu wiemy gdzie maja miejsce w naszym drzewie. Parafia z tak dużym wystepowaniem nazwiska to skarb znaczy ze jest szansa ze łatwo dojdzie sie do poprzednich pokoleń.
Marzanna
Marzanna
Marzanna
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp