Moja nowa strona genealogiczna (komentarz)
Moderator: maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=640&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
-
Janina_Tomczyk

Bardzo ciekawa strona i cytaty zamieszczone w artykule. Jako komentarz dodam tylko kolejny cytat nie tylko bardzo pięknej, ale także bardzo mądrej kobiety:
" Pokolenia, które odeszły, zmieniają nasze życie w sposób nieodwracalny. Wyparcie wspomnień, wydarzeń z przeszłości jest niemożliwe. Podświadomość nie da nam zapomnieć o ważnych dla nas emocjach, ludziach, miejscach."
Monica Bellucci
Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów
Janina
" Pokolenia, które odeszły, zmieniają nasze życie w sposób nieodwracalny. Wyparcie wspomnień, wydarzeń z przeszłości jest niemożliwe. Podświadomość nie da nam zapomnieć o ważnych dla nas emocjach, ludziach, miejscach."
Monica Bellucci
Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów
Janina
-
Łuniewska_Ewa

Ciekawa strona. Dołączam cytat naszej noblistki Wisławy Szymborskiej. ...Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci, chwiejna waluta nie ma dnia by ktoś wieczności swej nie tracił... Pozdrawiam.
-
Sawicki_Julian

Witam, ten cytat Józefa Piłsudskiego słyszałem podobny od Papieża Polaka Jana Pawła II. Moim zdaniem kto się chce zajmować genealogią, trzeba wyzbyć się osądzania innych ludzi i ich przodków, a przodków się nie wybiera, to nie ten co ja chce go widzieć np. najlepiej na tronie, ale ten który miał takie samo nazwisko i to udowodnione np. metryką ; pozdrawiam - Julian
Ostatnio zmieniony pt 04 wrz 2015, 16:14 przez Sawicki_Julian, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Bardzo ciekawa i ładnie zrobiona strona. Gratuluję i życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
Julianie daj spokój , nikt tu nie osądza Twoich przodków.
pozdrawiam monika
Bardzo ciekawa i ładnie zrobiona strona. Gratuluję i życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
Julianie daj spokój , nikt tu nie osądza Twoich przodków.
pozdrawiam monika
pozdrawiam monika
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
- cichocka.karolak

Prawda , prawda prawdziwa we wszystkim , co tu napisane zostało .