Temat: "poszukuje osoby. Rodzina Macieja Kaczmarek."*
Poszukuje więcej danych osoby Maciej Kaczmarek w związku z Teklą Bala (małżeństwo zarate w Żelechlinku w 1903r. Nr akt 21).
* moderacja tematu [Sianin_1948]
Kaczmarek Maciej - poszukuję więcej danych o tej osobie
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Maciej Kaczmarek - poszukuję więcej danych o tej osobie
Czy dysponuje ktoś skanem aktu tego malżeństwa (akt. 21). Byćmoże dziadek Maciej pochodził z innej parafii, niestety nie mam juz kogo o to zapytać..
I jeszcze jedno pytanie, niestety nie wiem gdzie mogę znaleźć grób dzidków, wiem że jets gdzieś na cmentarzu w żelechlinku... niestety nie znalazlem do tej pory. Jak można go zlokalizować - proszę o porade.
Z góry dziękuję za informację.
I jeszcze jedno pytanie, niestety nie wiem gdzie mogę znaleźć grób dzidków, wiem że jets gdzieś na cmentarzu w żelechlinku... niestety nie znalazlem do tej pory. Jak można go zlokalizować - proszę o porade.
Z góry dziękuję za informację.
Mariusz
Poszukuję rodzin
Kaczmarek vel Karczmarczyk, Magiera, Lawendowski, Stępnik, Ostałowski, Idzikowski, Jezierski, Włostowski, Męcina par. Krzemienica; Płocki, Luch, Susik, Bala Reszka par. Żelechlinek
Gromek, Wolny, Słodki par. Wysokienice
Poszukuję rodzin
Kaczmarek vel Karczmarczyk, Magiera, Lawendowski, Stępnik, Ostałowski, Idzikowski, Jezierski, Włostowski, Męcina par. Krzemienica; Płocki, Luch, Susik, Bala Reszka par. Żelechlinek
Gromek, Wolny, Słodki par. Wysokienice
- Bialas_Malgorzata

Maciej Kaczmarek - poszukuję więcej danych o tej osobie
akt małżeństwa można zamówić w Archiwum Państwowym w Piotrkowie Trybunalskim
pozdrawiam
Małgorzata
pozdrawiam
Małgorzata