Witam, Czy ktoś z Państwa mógłby skontaktować się z Panią Alicją Nagórko w drzewie http://www.myheritage.pl/member-5444272 ... ja-nagorko
Mamy wspólnych krewnych z rodziny Krajewskich - m.in. Józefa, Stanisława, Franciszka, Pelagię, Jana.....
Bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Grzegorz Wiczewski
Poszukuję informacji o nazwiskach:
Wizła i Półtorak (Gniezno, Czerniejewo, Września),
Wiczewscy (Poznań, Gniezno),
Krajewscy (Wolsztyn, Krajewice, Poznań),
Witam Małgorzato!
Mogę prosić o pomoc w kontakcie z osobą mającą w drzewie Marię Kuborek z domu Warecką www.myheritage.pl/names/maria_warecka
Pozdrawiam
Ryszard
Bardzo proszę o kontakt z Panią zarządzającą drzewem W Moja Rodzina \ pp_157413747
w sprawie mojej prababci w 6 pokoleniu Marianny z Kuliczkowskich Studzińskiej
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Ponownie proszę, aby ktoś spróbował skontaktować mnie z panią Justyną Kowalską na MyHeritage (kowalska Web Site, zarządzana przez Justyna Kowalska). Na 100% mamy wspólnych przodków (Pani Justyna umieściła zdjęcia). Chodzi o nazwiska Górnowicz, Radziemska
kontakt: kingofrhye@gazeta.pl
Bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu mnie z Panem Tadeuszem Fudała - Fudała Web Site, zarządzana przez Tadeusz Fudała, chodzi o nazwisko Surmik ( Józef Surmik, Helena z d Nawrot, Ryszard, Bolesław oraz Michalina Lorek z d. Surmik ) , to są osoby bardzo blisko spokrewnione ze mną a do tej pory nie mogłam znaleźć potrzebnych mi informacji
proszę o przekazanie mojej gorącej prośby o kontakt ze mną na adres : lawina5@tlen.pl
z góry dziękuję
Teresa