Witam,Janusz_Brodowicz pisze:Witam,
Zauważyłem nazwisko Brodowicz w Pani nicku. Mogę prosić o jakieś szczegóły?
pozdrawiam
J. B.
tym nazwiskiem obdarował mnie mąż
pozdrawiam A.B.
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Witam,Janusz_Brodowicz pisze:Witam,
Zauważyłem nazwisko Brodowicz w Pani nicku. Mogę prosić o jakieś szczegóły?
pozdrawiam
J. B.
Prośba wysłana. Byłoby łatwiej jakbyś podała namiary na siebie (myHeritage lub email) bo zarządający witryna MH niekoniecznie musi miec konto na tym forum:)a.brodowicz pisze:Witam,
czy ktoś mógłby mi pomóc w skontaktowaniu się z zarządzającym witryną rodzinną Czesławem Kamińskim.

Dzieci: Piotr Czarnomski, Antoni Czarnomski, Łukasz Czarnomski, Józef Gabriel Czarnomski, Franciszek Czarnomskidorocik133 pisze:Witam!
Mam prośbę o kontakt z administratorem drzewa Czarnomski Web Site, zarządzana przez Tomasz Czarnomski, interesuja mnie dzieci Aleksandra Czarnomskiego rodzone w okilicach Radomska. Adres podam na priv.

Stanikowski pisze:Dzieci: Piotr Czarnomski, Antoni Czarnomski, Łukasz Czarnomski, Józef Gabriel Czarnomski, Franciszek Czarnomskidorocik133 pisze:Witam!
Mam prośbę o kontakt z administratorem drzewa Czarnomski Web Site, zarządzana przez Tomasz Czarnomski, interesuja mnie dzieci Aleksandra Czarnomskiego rodzone w okilicach Radomska. Adres podam na priv.
//Przemek

Józef Gabriel Czarnomskidorocik133 pisze:Stanikowski pisze:Dzieci: Piotr Czarnomski, Antoni Czarnomski, Łukasz Czarnomski, Józef Gabriel Czarnomski, Franciszek Czarnomskidorocik133 pisze:Witam!
//Przemek
Witam i dziękuję. Wychodzi mi na to, że rodzice to Aleksander i Nepomucena Skąpska. Mnie bardziej interesują dzieci po Aleksandrze, ale synu Józefa Gabriela i jego żony Anieli Dzwonkowskiej, a szczególne synowie (było ich chyba pięciu)

No to jeszcze razdorocik133 pisze:Witam!
Może trochę źle sprecyzowałam pytanie. Józef Gabriel i Maria Lizak mieli na 100% syna Aleksandra Mateusza Czarnomskiego, który to (ALEKSANDER) ożenił się w 1842 roku z Anielą z Dzwonkowskich. Interesują mnie dzieci tej właśnie pary, bo są oni przodkami dalszej rodziny. Na razie znalazłam 7-ro, a było chyba 12. Szczególnie synowie - znalazłam Antoniego Bolesława i Aleksandra Franciszka, brakuje mi jeszcze chyba trzech.

Kaśka, ogromnie Ci dziękuję za tak szybko udzieloną odpowiedź. Faktycznie, dane rodziców wskazują, że to dobry trop. Bardzo się cieszę! Przesyłam Ci e-mail na pw, może uda się nawiązać kontakt.Kasia_Marchlińska pisze:Marianna Maciejewska (z d. Janeczek)
1869 - 1932
Urodziny: 1869
Śmierć: 1932
Członkowie rodziny
Rodzice:
Mathias Janeczek
1827 - 1868
Regina Julianna Janeczek (z d. Ornas)
1842 - 1932
Mąż:
Józef Maciejewski
1866 - ?
Dzieci:
Jadwiga Tomaszewska (z d. Maciejewska)
1906 - 1981
Józef Maciejewski
1911 - ?
Józef Maciejewski
1910 - 1910
Kontakt nie podany, ale jak dasz mi na pw swój e-mail. moge go przesłać do właścicielki drzewa.
Kaśka