Nazwisko: Wielgosz

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=23876&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Wielgosz_Marek

Post autor: Wielgosz_Marek »

również poszukuję Wielgoszów z miejscowości Poschła, Parysów, Dłużew lub Rudna
Awatar użytkownika
Agnieszka_Wójcik

Sympatyk
Ekspert

Re: Nazwisko: Wielgosz

Post autor: Agnieszka_Wójcik »

Wielgosz_Marek pisze:również poszukuję Wielgoszów z miejscowości Poschła, Parysów, Dłużew lub Rudna
Panie Marku ja również poszukuję tego nazwiska w okolicach Parysowa - zapytanie wraz ze szczegółami wysłałam na priv.
pozdrawiam
Agnieszka Wójcik
danisha

Nieaktywny
Tytan

Post autor: danisha »

Jeśli macie wolne moce przerobowe to chętnie do indeksacji min Parysowa przyjąłby Was Sebastian Jędraszek.Ma Ci on moc Wielgoszów do zindeksowania.I na dodatek po zindeksowaniu skany .
Pozdrawiam
Dana
Awatar użytkownika
sj_sj

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: sj_sj »

Jędraszek :D
Awatar użytkownika
Agnieszka_Wójcik

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Agnieszka_Wójcik »

danisha pisze:Jeśli macie wolne moce przerobowe to chętnie do indeksacji min Parysowa przyjąłby Was Sebastian Jędraszek.Ma Ci on moc Wielgoszów do zindeksowania.I na dodatek po zindeksowaniu skany .
Pozdrawiam
Dana
Witam
Słuszne spostrzeżenie ale nietrafione :wink:
Właśnie indeksuje Borkowice , w planach mam tez dokończenie Mniszka ale jak tylko to uporządkuje to chętnie [jeśli nadal nikt nie weźmie ] podejmę się i Parysowa.
Tu bardziej miałam nadzieję na kontakt z potomkami konkretnych osób [ szukam miejsca pochówku ] - nazwisko to występuje u mnie raczej w latach których nie ma jeszcze dostępnych do indeksowania , ale oczywiście dziękuje za zainteresowanie tematem :)
pozdrawiam
Agnieszka Wójcik
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”