"Parafia Lekowo"
Witam serdecznie,
może ktoś posiada obszerniejsze zasoby na temat parafii Lekowo, gmina Ciechanów. Interesują mnie lata 1880 - 1945. Szukam akt urodzenia i zgonów. Na genetece niestety nie ma jeszcze tych lat.
Jeśli ktoś by posiadał wskazane lata mogłabym podjąć się próby ich indeksacji jeśli będą one w języku polskim ( niestety nie znam rosyjskiego).
Pozdrawiam
Jola
Lekowo
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Lekowo
Nazwiska które badam: Obidzińscy, Ślesiccy, Ulatowscy, Klonowscy, Zarębscy, Nawroccy, Spychalscy, Morawscy/Murawscy.
Parafia Lekowo
Dziękuję bardzo, ale potrzebuję np. aktu zgonu 1933 roku. Z moich informacji wynika, że nie ma ich już w UG, a w bazie Pradziad jest napisane, że AP w Mławie dysponuje aktami zgonu do 1911 roku. Już mam mętlik z głowie, to gdzie jest rok 1933?
Nazwiska które badam: Obidzińscy, Ślesiccy, Ulatowscy, Klonowscy, Zarębscy, Nawroccy, Spychalscy, Morawscy/Murawscy.
Parafia Lekowo
Jolu,
najlepiej będzie jak zadzwonisz do AP i się dowiesz. Jeśli otrzymałaś informację z USC ,że księgi poszły do AP to tam muszą być. Baza Pradziad , pewnie dawno nie była aktualizowana.
pozdrawiam monika
najlepiej będzie jak zadzwonisz do AP i się dowiesz. Jeśli otrzymałaś informację z USC ,że księgi poszły do AP to tam muszą być. Baza Pradziad , pewnie dawno nie była aktualizowana.
pozdrawiam monika
pozdrawiam monika
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
Parafia Lekowo
Serdecznie dziękuję podniosłaś mnie na duchu