Spotkanie Towarzystwa Genealogicznego Centralnej Polski. (k
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=279&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
Mimo iż nie jestem członkiem TGCP, jestem bardzo zainteresowany szeroko pojętą historią naszego regionu. Chciałbym zapytać, czy TGCP ma jakieś plany dotyczące spotkań o takiej włąsnie tematyce?
pozdrawiam bardzo serdecznie - tomek
pozdrawiam bardzo serdecznie - tomek
- Łaptaszynska_Iwona

Na spotkaniach poruszamy różne tematy ,w tym również dotyczące
naszego regionu. Ich dobór uzależniony jest od woli i chęci członków TGCP. O dotychczasowej
naszej działalności można poczytać na stronie http://www.tgcp.pl/index.php?option=com ... Itemid=108
naszego regionu. Ich dobór uzależniony jest od woli i chęci członków TGCP. O dotychczasowej
naszej działalności można poczytać na stronie http://www.tgcp.pl/index.php?option=com ... Itemid=108
Pozdrawiam Iwona Łaptaszyńska.
-
m.i.zawisza
Swego czasu postanowiłam zebrać trochę danych dotyczących mojej rodziny, bardzo zainteresowały mnie badania genealogiczne i chciałabym poszerzać swoją wiedzę i doświadczenia w tej dziedzinie. Czy nie będąc członkiem Towarzystwa mogłabym uczestniczyć w spotkaniach i czy miałabym szansę dołączyć do szanownego grona? Pozdrawiam
Witam
Oczywiście na spotkanie może Pan przyjść nie będąc członkiem Towarzystwa a jeśli Panu się spodoba to może z czasem Pan do nas dołączy.
Zebrania odbywają się w ostatni wtorek miesiąca.
pozdrawiam i zapraszam
Eliza z TGCP
Oczywiście na spotkanie może Pan przyjść nie będąc członkiem Towarzystwa a jeśli Panu się spodoba to może z czasem Pan do nas dołączy.
Zebrania odbywają się w ostatni wtorek miesiąca.
pozdrawiam i zapraszam
Eliza z TGCP