Temat: "MAKUCH szukam i mam"
poszukuję informacji na temat rodziny MAKUCHÓW i SWIEBODÓW z parafii POLICZNA I JANOWIEC (ale nie tylko)
sama mogę również podzielić się zebranymi wiadomościami
Monika
Moderacja tematu [Sianin_1948]
Makuch szukam i mam
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Rebell_Cieniewska_Grażyna

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 5 times
Makuch szukam i mam
Spotykam to nazwisko przy przeglądaniu kopii metryk z parafii obrządku grecko-katolickiego dostępnych online na stronach archiwum państwowego w Przemyślu. Nie było ono w kręgu moich zainteresowań więc nie podam szczegółów.
Moje nazwiska - Rebell, Cieniewski, Oleśniewicz, Łojko, Piotrowski.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
-
Rebell_Cieniewska_Grażyna

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 5 times
Przeglądałam dzisiaj w AP Przemyśl w zespole 142 księgę 7123 kopie metryk z parafii w Rzepniku z filią w Pietruszej Woli i już na pierwszej stronie w roku 1837 jest chrzest Petrusa syna Jacobusa Makuch z Rzepnika a dalej dziecko Georgiusa Makuch z Pietruszej Woli.
Będziesz miała co wypisywać i rysować drzewka by sprawdzić kto z której rodziny.
Powodzenia - ja tak wypisuję Oleśniewiczów i Bodnarów.
Będziesz miała co wypisywać i rysować drzewka by sprawdzić kto z której rodziny.
Powodzenia - ja tak wypisuję Oleśniewiczów i Bodnarów.
Moje nazwiska - Rebell, Cieniewski, Oleśniewicz, Łojko, Piotrowski.