poszukuje informacji Aniołkowskich

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: cisowianka20 »

poszukuje informacje o rodzinie Aniołkowskich z parafii w Gdyni - Wielkim Kacku i Chwaszczynie.
Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

mój pradziadek Jakub ożenił się z Marią zd. Hirsch. Mieli 9 dzieci: Stefan ożenił z Anielą; Jan ożenił się z Stafanią zd. Węsierską, Małgorzata wyszła za mąż Feliksa Kostyłe oraz Mieczysława Rabe; Agnieszka wyszla za mąż za Franciszka Rietz; Gertruda wyszła za maż za Franciszka Labudda -> moi dziadkowie; Klara wyszła za mąż za Barnarda Szulist; Franciszek ożenił się z Gertrudą zd. Pałasz; Feliks ożenił się z Anną; Józef ożenił się z Gertrudą.

Mój pradziadek miał 3 rodzeństwa: Franciszkę wyszła za mąż za N Lehman; Augustynę wyszła za mąż za N Zalewski oraz Jana ożenił się z Anną zd. Zblewska.
Jan miał 8 dzieci: Franciszek ożenił się z Wandą; Andrzej ożenił się z Marią zd. Boyke oraz Gertrudą zd. Kulas; Feliks ożenił się z Rozalią; Aniela wyszła za mąż za Józefa; Agata wyszła za maż za N Borucki; Bernard ożenił się z NN oraz Ann N (mieszkał w Anglii); Antoni ożenił się z Rozalią; Józef ożenił się z Jadwigą zd. Szczur.
Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

czy ktoś posiada jakieś informacje dotyczące tej rodziny?? za każde będę bardzo wdzięczna!
Awatar użytkownika
cisowianka20

Sympatyk
Nowicjusz

http://genealogia.dino.lap.pl/skrypt.ph ... soba=41318 - drzewo rodziny Aniołkowskich całe zrobione! z wiadomości jakie posiadam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”