Zasow Marriages-Nytko
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Nytko_Małgorzata

Zasow Marriages-Nytko
Jak nie pogubić się w tych zapisach ? Czy ktoś może pomóc ?
11 Nov.1846 Kozioł Jan Match Regina Nytko s. Jamróg Maria Marcin Zofia Barnaś s Jazwiny.
Z góry dziękuję.
11 Nov.1846 Kozioł Jan Match Regina Nytko s. Jamróg Maria Marcin Zofia Barnaś s Jazwiny.
Z góry dziękuję.
-
mmaziarski

Re:Zasow Marriages-Nytko
Podaję tłumaczenie zapisu z tabelki.
Mam jeszcze drugą informację o nazwisku Nytko.w parafii Przecław jest Marianna Nytko jako żona Stanisława Zająca.Zmarł im syn Stefan Zając 26.12.1889
Kozioł Jan syn Macieja i Reginy Nytko(córka Macieja) ślub 11.11.1846 z Zofią Kiełbasa wieś Jażwiny.
Pozdrawiam
Mieczysław
Mam jeszcze drugą informację o nazwisku Nytko.w parafii Przecław jest Marianna Nytko jako żona Stanisława Zająca.Zmarł im syn Stefan Zając 26.12.1889
Kozioł Jan syn Macieja i Reginy Nytko(córka Macieja) ślub 11.11.1846 z Zofią Kiełbasa wieś Jażwiny.
Pozdrawiam
Mieczysław
-
Nytko_Małgorzata

Dziękuję Panie Mieczysławie za wyjaśnienia. Mam wielki problem ze znalezieniem informacji o pradziadkach i dalszych krewnych z rodziny Nytko. Niewątpliwie jednym z powodów jest mała ilość informacji jakie posiadam. Tym bardziej dziękuję za sygnał o Mariannie. Teraz jeszcze tego nie mogę stwierdzić, ale kto wie, może to ktoś z moich krewnych ?
Pozdrawiam serdecznie.
Małgosia.
Pozdrawiam serdecznie.
Małgosia.
-
mmaziarski

Mam jeszcze jedną informację,że w Szczucinie żył Józef Nytko z żoną Marianną Szymura a dzieci im się rodziły od 1840 roku.Muszę jeszcze przyznać się do błędu we wczorajszej informacji-to nie w Przecławiu tylko w Mędrzechowie koło Szczucina.Czyli trzeba szukać w Szczucinie i okolicy.
Pozdrawiam
Mieczysław
Pozdrawiam
Mieczysław
MMaziarski
-
Nytko_Małgorzata

Dziękuję za kolejne informacje. Nie ma za co przepraszać. Ja jestem dopiero na początku swoich poszukiwań i już mi się zdarza pokręcić osoby i fakty 
Pozdrawiam
Małgosia.
Pozdrawiam
Małgosia.
-
mmaziarski

Nie działa poczta na twoim pw,podobno zły nick.Chciałem przekazać więcej informacji.
Pozdrawiam
Mieczysław
Pozdrawiam
Mieczysław
MMaziarski
-
Nytko_Małgorzata

Nie wiem dlaczego, może coś nie tak z ustawieniami ? Nie jestem zbyt techniczna; raczej humanistka... 
Panie Mieczysławie to moja poczta na onecie : gosianewska@poczta.onet.pl.
Z góry ślicznie dziękuję.
Małgosia.
Panie Mieczysławie to moja poczta na onecie : gosianewska@poczta.onet.pl.
Z góry ślicznie dziękuję.
Małgosia.