Czy mozna wiedzieć, dlaczego administracja:
1. usunęła mój wątek z Forum;
2. zablokowała drugi mój wątek pt. 'Gratulacje'?
3. nie odpowiedziała na pytania zawarte w powyższym wątku? (licznik pokazuje ponad 700 wyświetleń, więc i administracja miała czas aby ustosunkować się do moich pytań).
Uprzedzam, że mam scany korespondencji dotyczącej mojego wątka, który został usunięty - więc oczekuję rzeczowych odpowiedzi, a nie wykrętów, że wątek był 'obraźliwy', lub niestosowny.
Krzysztof
Brak odpowiedzi ze strony Administracji
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Wojciechowicz_Krzysztof

temat nie związany z genealogią - zamykam
Dalsze rozdmuchiwanie tego sporu może skutkować banem na forum - proszę wszystkich o zastanowienie się czy warto.
Regulamin: Jeżeli ktoś nie zgadza się z decyzjami i działaniami podejmowanymi przez Moderatorów lub Administratora Forum, powinien skontaktować się bezpośrednio z osobą, co, do której poczynań ma zastrzeżenia lub napisać do Administratora strony.
Jarek
Dalsze rozdmuchiwanie tego sporu może skutkować banem na forum - proszę wszystkich o zastanowienie się czy warto.
Regulamin: Jeżeli ktoś nie zgadza się z decyzjami i działaniami podejmowanymi przez Moderatorów lub Administratora Forum, powinien skontaktować się bezpośrednio z osobą, co, do której poczynań ma zastrzeżenia lub napisać do Administratora strony.
Jarek