Standardowo po sześć kopii z możliwością pobrania pliku lub przeglądania online.
parafia Skórzec - rejestry UMZ 1798-1810
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Witam, oto wszystko zo znalazłam. Niestety własnie zauważyłam, że AP Siedlce nie przysłało mi pierwszej strony skorowidza urodzonych z 1852 roku.edyta_s pisze:Witam
Jeśli mogę to ja poproszę o Obłoza .
Piotr ur ? Jan ur ? brat Stefan ur 10 -12-1847 rodzice to Leon i Marianna zd Więckowska i mam nadzieję że mój Piotr z tych samych rodziców co Jan i Stefan a czy było ich więcej ? i jeszcze może znajdzie się Marianna Szostek ale tu nic więcej nie wiem niestety.
Dziękuję i Pozdrawiam Edyta

Witam , znalazłam tylko jedna osobę mogącą ewentualnie pasować:Musiej_M pisze:Witan.
Interesuje mnie nazwisko Redel.
Pozdrawiam Michał

Witam,edyta_s pisze:Witam
Jeśli mogę to ja poproszę o Obłoza .
Piotr ur ? Jan ur ? brat Stefan ur 10 -12-1847 rodzice to Leon i Marianna zd Więckowska i mam nadzieję że mój Piotr z tych samych rodziców co Jan i Stefan a czy było ich więcej ? i jeszcze może znajdzie się Marianna Szostek ale tu nic więcej nie wiem niestety.
Dziękuję i Pozdrawiam Edyta

marcinguzek pisze:Witam! czy ktoś z Was korzystał z ksiąg USC w parafii w Skórcu (Parafia Nawrócenia Świętego Pawła Apostoła w Skórcu)
otrzymałem informacje z AP Siedlce że księgi urodzeń z końca XVIII w (1799) znajdują się w tej parafii
pozdrawiam
Marcin