Dostałem niegdyś spis zatytułowany: Pokrewieństwo przez małżeństwo: 17 etapów. Zaczynał się: Ty, twój ojciec, jego ojciec itd.
Jak wygenerować podobną drogę ode mnie (lub innej osoby z mojego drzewa) do innej (dowolnie wybranej osoby) z mojego drzewa?
Jak wyciągnąć z Myheritage
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Kostkowski

Z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności
Władysław Edward Kostkowski
-
Kasia_Marchlińska

Opcja "Związki" - a w drzewie działa automatycznie dla drzew poniżej 5000 osób.
Kaśka
Kaśka
Kasia Marchlińska
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
- Kostkowski

Re: Jak wyciągnąć z Myheritage
W drzewie mam 6888 osób i (choć raz się udało) ta opcja nie działa (nawet jak wpiszę siebie i swego ojca, czyli nie zmuszam wyszukiwarki do "głębokich" poszukiwań).Kasia_Marchlińska pisze:Opcja "Związki" - a w drzewie działa automatycznie dla drzew poniżej 5000 osób.
Kaśka
Czy jest coś podobnego dla większego drzewka? A może da się tam poustawiać odpowiednie polecenia?
Z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności