* Lauro, wysłałam Twoją wiadomość, ale dobrych informacji nie mam.lauraignatowicz pisze:Poprosze żeby ktoś mógł napisać do Klaudia Ignatowicz, Dorota Andrearczyk, i Tom Middleton w John Broade Middleton Web Site (strona rodzinna). Można ich wszystkich znaleść jak sie wyszuka Edward Ignatowicz. Prosze im powiedzieć że ja mam Edwarda Ignatowicz w swojej rodzinie ale niestety nie mam dłużo informacji. Jedyne co wiem to że miał żone Wiktorie, urodzona 1895, więc on muśiał też być urodzony w tym czasie. Pochowani w Wrocławiu. Też wiem że miał 4 dzieći, ale jest możliwe że był ożeniony więcej niż raz lub tylko miał dzieci z inna kobieta. I prosze dodać moj mail żeby napisali do mnie : lauraignatowicz@gmail.com
Dziekuje, mam nadzieje że ktos by mógł mi pomuc.
Tom Middleton ma 44 tys osób w 8 drzewach - może nawet nie wiedzieć, kim Twój Ignatowicz był.
Klaudia Ignatowicz ma 18 osób i ostatnią wizytę w 2011 roku - nie licz na odpowiedź.
Dorota Andrearczyk - ostatnia aktualizacja dokładnie rok temu. Może się uda.
* Al_Mia - Tobie też wysłałam, tu można liczyć na odzew
* Wszyscy potrzebujący - a może potrzymajcie kciuki i za tych wysyłających, bo kilka dni temu wysłałam prośbę samej sobie, i póki co Pan milczy, a widzę, że bywa codziennie