Posiadam:Księga Pochowanych Żołnierzy Polskich Poległych II
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Kamiński Michał
Bardzo proszę o sprawdzenie Kamiński Michał syn Stanisława.
Dziękuję Gosia
Dziękuję Gosia
Dzien dobry,
Posiadam tylko tomu II, IV i V. Mozliwe ze osoby o ktor pada pytanei pojawiaja sie w tomach do ktorych obecnie nei mam dostepu. Jesli uda mi sie zakupic ksiazki to zrobie post uaktualniajacy. A teraz wyniki poszukiwan
Banaś Adam, szer. NSZ (szeregowy, Narodowe Sily Zbrojne) "ŻBika" zm. 5maj 1944r.
Banaś Alojzy ur 7 lipca 1906 w Nakle, ZWZ (Zwiazek WalkiZbrojnej) zm1942
Banaś Bolesław szer NSZ "Żbika" zm sierpień 1944 koło Kurzelowa
Banaś Józef, partyzant, brak innych informacji
Banaś Konstanty partyzant, zm. 18.06.1944 na Lubelszczyźnie
Posiadam tylko tomu II, IV i V. Mozliwe ze osoby o ktor pada pytanei pojawiaja sie w tomach do ktorych obecnie nei mam dostepu. Jesli uda mi sie zakupic ksiazki to zrobie post uaktualniajacy. A teraz wyniki poszukiwan
Niestety jest tylko Olech Franciszek, Mikołaj i Piotr.zolo pisze:Witam.
Bardzo proszę o sprawdzenie czy w spisach występuje
Olech Józef zaginiony podczas wojny.
z góry dziękuje.
pozdrawiam
Sławek
Niestety nei znalazłam nikogo o takich nazwiskach.margolab pisze:Witam
Serdecznie proszę o sprawdzenie czy w którymś z tomów występuje nazwisko Blewąski - Blewąska - Blewązka lub Blewońska. Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Nie odnalazlam nikogo o podanych nazwiskach lub zblizonych.szwiling pisze:Uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwisk:
Szwiling
Szwilling
Szwining
Szwinning
Pozdrawiam, Bartosz Szwiling
Niestety nei odnalazłam nikogo o takim nazwiskuŁuniewska_Ewa pisze:Uprzejmie proszę o sprawdzenie nazwiska Olkiewicz Roman. Syn Stanisława i Salomei. Zginął na początku wojny (1939), prawdopodobnie pod Inowrocławiem. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Łuniewska Ewa.
Banaś Walenty ur. 1906r. , plutonowy 24 pp (pułk piechoty, Obóz Starobielsk, ZSRR zm1940r. Cmentarz Wojenny Charków UkrainaBanaś_Robert pisze:Dzień Dobry
Bardzo proszę o sprawdzenie czy w spisach występują osoby o nazwisku Banaś oraz, czy figuruje tam Edmund Bileński.
Banaś Adam, szer. NSZ (szeregowy, Narodowe Sily Zbrojne) "ŻBika" zm. 5maj 1944r.
Banaś Alojzy ur 7 lipca 1906 w Nakle, ZWZ (Zwiazek WalkiZbrojnej) zm1942
Banaś Bolesław szer NSZ "Żbika" zm sierpień 1944 koło Kurzelowa
Banaś Józef, partyzant, brak innych informacji
Banaś Konstanty partyzant, zm. 18.06.1944 na Lubelszczyźnie
- Banaś_Robert

- tonffillka

Re: Posiadam:Księga Pochowanych Zołnierzy Polskich Poległych
Dzień dobry - czy znajdzie się tam może MIKOŁAJ LIPIANIN?
Z góry uprzejmie dziękuję
Pozdrawiam
Małgosia
Pozdrawiam
Małgosia
Proszę o sprawdzenie: Marian Stefan Miatkowski ur.10.01.1912 , zginął 01.02.1945 - tom V Polscy Jeńcy Wojenni I Internowani
Pozdrawiam serdecznie
Maryla Wojciechowska
Maryla Wojciechowska
Proszę o sprawdzenia Zygmunta Pasik ur. 23.04.1903 syna Józefa i Marianny Prus/ Pruss
Pozdrawiam
Katarzyna
Pozdrawiam
Katarzyna
Witam,
Czy może figuruje Jan Cygan ur. 1909r?
Pozdrawiam
Mietek
Pozdrawiam
Mietek
Kamiński Michał ur. 1911 szeregowy, zm. 18 pazdziernika1944 w Otwocku, pochowany 1-KW Cmentarz Otwockmalkam255 pisze:Bardzo proszę o sprawdzenie Kamiński Michał syn Stanisława.
Dziękuję Gosia
tonffillka pisze:Dzień dobry - czy znajdzie się tam może MIKOŁAJ LIPIANIN?
Pozdrawiam
Małgosia
Niestety nei znalazlam nikogo o nazwisku Lipianin
MarylaW. pisze:Proszę o sprawdzenie: Marian Stefan Miatkowski ur.10.01.1912 , zginął 01.02.1945 - tom V Polscy Jeńcy Wojenni I Internowani
Niestety w żadnym z tomow nei odnalazła mnazwiska Miatkowski. Jest jedynie Miastkowski Leon.
Niestety nei odnalazlam takiej osoby. jest jedynie Pasik Józef syn Antoniego ur 1921 r Szaniawy pow Łuków, plu 17 pp (pułk piechoty) zm 18.04.1945 r. Zeche-Moholz, 12-CW Zgorzeleckat_pas pisze:Proszę o sprawdzenia Zygmunta Pasik ur. 23.04.1903 syna Józefa i Marianny Prus/ Pruss
Pozdrawiam
Katarzyna
Niestety w książkach nei odnalazłam żadnego Jana Cygana.sowa73 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Mietek
- Sierzputowski_Jan