Inskrypcje nagrobne pow. Mościska, Sambor, Stary Sambor
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Popiel_Michał
- Świerniak_Kazimierz

-
m.rottenberg

- Kontakt:
- Świerniak_Kazimierz

- Świerniak_Kazimierz

Witam ! Jest tylko WINCENTY PALUCH 1886-1942 Pozdrawiam Kazimierz Świerniak są 3 groby cyrylicą o innych imionachduraso pisze:Witam Panie Kazimierzu!
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Paluch w Samborze. Szczególnie interesują mnie imiona: Walenty i Katarzyna.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Marcin Durasik
Łódź
-
Paweł_z_Krakowa

- Świerniak_Kazimierz

Witam ! W Chyrowie- grób rodziny SZCZEPAŃSKICH i MARIA SZCZEPAŃSKA córka Leona 1897-1917 a w Samborze -- ZOSIA i TADZIO ukochane dzieci dr Wincentego i Stanisławy Szczepańskich Pozdrawiam i zapraszam do Chyrowa i SamboraPaweł_z_Krakowa pisze:Witam! Bardzo proszę o sprawdzenie: Adam Szczepański, 1939, Sambor. Czy są tam jeszcze jakieś inne dane?
Pozdrawiam,
Paweł Szczepański
Dziękuję za informację. Jeśli można, to prosiłbym jeszcze o sprawdzenie nazwiska Buśko w Samborze.Świerniak_Kazimierz pisze:Witam ! Jest tylko WINCENTY PALUCH 1886-1942 Pozdrawiam Kazimierz Świerniak są 3 groby cyrylicą o innych imionachduraso pisze:Witam Panie Kazimierzu!
Bardzo proszę o sprawdzenie nazwiska Paluch w Samborze. Szczególnie interesują mnie imiona: Walenty i Katarzyna.
Marcin Durasik
Łódź
pozdrawiam
Marcin Durasik
- Świerniak_Kazimierz

Witam ! TY SPOCZYWA NAJUKOCHAŃSZA CÓRECZKA BRONISŁAWA I STEFANII BUŚKÓW ur.28.09.1934 zm.13.07.1936 JĘDRZEJ RYCOC 1870-1922 i LUDWIKA MAJER ur.1908 zm.1999 Pozdrawiamduraso pisze:Dziękuję za informację. Jeśli można, to prosiłbym jeszcze o sprawdzenie nazwiska Buśko w Samborze.Świerniak_Kazimierz pisze:Witam ! Jest tylko WINCENTY PALUCH 1886-1942 Pozdrawiam Kazimierz Świerniak są 3 groby cyrylicą o innych imionachduraso pisze:Witam Panie Kazimierzu!
Marcin Durasik
Łódź
pozdrawiam
Marcin Durasik
- Marek_Żurawiecki

Witam Panie Kazimierzu
Bardzo prosze o sprawdzenie nazwiska Żurawiecki w powiecie Sambor
Najprawdopodobniej chodzi o cmentarze w Samborze lub Dublanach, ale jesli można prosic to równiez okolice. Najbardziej zalezy mi na Prapradziadach Grzegorzu i Honoracie (z Lityńskich) Żurawieckich
serdecznie pozdrawiam
Marek Żurawiecki
Najprawdopodobniej chodzi o cmentarze w Samborze lub Dublanach, ale jesli można prosic to równiez okolice. Najbardziej zalezy mi na Prapradziadach Grzegorzu i Honoracie (z Lityńskich) Żurawieckich
serdecznie pozdrawiam
Marek Żurawiecki
- Świerniak_Kazimierz

Witam! Niestety brak ŻURAWIECKICH i LITYŃSKICH .Pozdrawiam Kazimierz ŚwierniakMarek_Żurawiecki pisze:Witam Panie Kazimierzu
serdecznie pozdrawiam
Marek Żurawiecki
- Marek_Żurawiecki

-
Leśków_Waldemar