BMaciej pisze:Witam,
Potrzebuję skontaktować się z właścicielem konta na portalu MyHeritage. Jeżeli ktoś posiada wersję premium i zechce mi pomoc, to bardzo proszę o kontakt ze mną.
Pozdrawiam
Maciej
Czy jest wśród nich syn Wawrzyniec, który brał potem ślub z Józefą.
Sprawdzilam ten rekord nie ma wsrod dzieci Wawrzynca
To jest ten rekord:
Mikołaj Przepiórka
1842 - 1902
Urodziny: 1842
Śmierć: 19 sie 1902
Członkowie rodziny
Rodzice:
Stanisław Przepiórka
Agata Przepiórka (z d. Dal)
Żona:
Magdalena Przepiórka (z d. Woda)
1836 - 1908
Dzieci:
Stanisław Przepiórka
1867 - 1951
Nieznane Przepiórka
1870 - 1870
Cyprian Przepiórka
1874 - 1874
Salomea Małczyk (z d. Przepiórka)
1878 - ?
Regina Przepiórka
1869 - 1870
Michał Przepiórka
1872 - 1890
Marianna Przepiórka
1876 - 1880
Jan Przepiórka
18
Czy jest wśród nich syn Wawrzyniec, który brał potem ślub z Józefą.
Sprawdzilam ten rekord nie ma wsrod dzieci Wawrzynca.
Sprawdzilam Wawrzyncow z zona Jozefa i wiem ze mieli dziecko tez Wawrzynca. Warzyniec tomniej popularne imie byc moze na chrzcie ta osoba dostala 2 imiona i potem byla zapisywana tylko pod tym drugim imieniem. Mam u siebie na chrzcie Benedykt Wojciech a potem na slubie chrzty dzieci i zgon wystepuje juz tylko jako Wojciech. Byc moze ojciec Wawrzynca nie mial na imie Wawrzyniec?
To jest ten rekord:
Mikołaj Przepiórka
1842 - 1902
Urodziny: 1842
Śmierć: 19 sie 1902
Członkowie rodziny
Rodzice:
Stanisław Przepiórka
Agata Przepiórka (z d. Dal)
Żona:
Magdalena Przepiórka (z d. Woda)
1836 - 1908
Dzieci:
Stanisław Przepiórka
1867 - 1951
Nieznane Przepiórka
1870 - 1870
Cyprian Przepiórka
1874 - 1874
Salomea Małczyk (z d. Przepiórka)
1878 - ?
Regina Przepiórka
1869 - 1870
Michał Przepiórka
1872 - 1890
Marianna Przepiórka
1876 - 1880
Jan Przepiórka
1881 - 1908
Bardzo proszę o pomoc w odczytaniu danych ze strony myheritage odnośnie:
Józefa MacIejczak (born Małkowska) i (ur. 1846) administrator: managed by MP i managed by Tomasz Wasilewski
Skopiowałam:
Józefa MacIejczak (z d. Małkowska)
1846 - ?
Urodziny: 1846
Ślub: Ślub z: <Poufne>
1865
Ludzisko
Członkowie rodziny
Mąż:
Stefan Maciejczak
1841 - ?
i proszę o pomoc w odczytaniu danych ze strony myheritage dla:
Wojciech Warczygłowa (ur. 1879) administrator: managed by Michał K i managed by Radosław Przestacki
Proszę o pomoc w odczytaniu danych dla "****" ze strony Myheritage
administruje to ****
https://www.myheritage.pl/research?formId=master&formMode=1&action=query&exactSearch=0&useTranslation=1&catId=1&qname=Name+fn.Aleksander+ln.Sowa+lnmsrs.false&qrelative_relativeName=Name+fn.j%C3%B3zef+ln.sowa+lnmsrs.false&qrelatives-relative=Relative+rt.child+rn.*qrelative_relativeName&qaddRelative_1_addRelativeName=Name+fn.jerzy+ln.Sowa+lnmsrs.false&qrelatives-addRelative_1=Relative+rt.child+rn.*qaddRelative_1_addRelativeName&qaddRelative_2_addRelativeName=Name+fn.El%C5%BCbieta+ln.Szombierska+lnmsrs.false&qrelatives-addRelative_2=Relative+rt.child+rn.*qaddRelative_2_addRelativeName&qaddRelative_3_addRelativeName=Name+fn.Jadwiga+ln.Lizo%C5%84+lnmsrs.false&qrelatives-addRelative_3=Relative+rt.child+rn.*qaddRelative_3_addRelativeName&qaddRelative_4_addRelativeName=Name+fn.Zofia+ln.Sowa+lnmsrs.false&qrelatives-addRelative_4=Relative+rt.spouse+rn.*qaddRelative_4_addRelativeName&qrelatives=List
Ostatnio zmieniony śr 07 wrz 2016, 08:12 przez MIKMIK, łącznie zmieniany 2 razy.
i proszę o pomoc w odczytaniu danych ze strony myheritage dla:
Wojciech Warczygłowa (ur. 1879) administrator: managed by Michał K i managed by Radosław Przestacki
Aleksander Sowa
Członkowie rodziny
Żona:
Feliksa Sowa
Dzieci:
Jerzy Sowa
? - 2002
<Poufne> Sowa
<Poufne> Shmit (z d. Sowa)
Stanisław Sowa
<Poufne> Sowa
karolina.paulina pisze:Witam sedecznie także proszę o pomoc w kontakcie z Marcinem Bisialskim zarządcą drzewa rodziny Bisialskich w portalu MH. Pan Marcin dysponuje wszystkimi ważnymi informacjami o rodzeństwie mojego pradziadka Stanisława Bisialskiego syna Feliksa i Anny z domu Dylewska.
serdecznie dziękuję Karolina Półtorak (karolina.paulina.p@gmail.com)
pozdrawiam
Administrator Marcin Bisialski ostatni raz był w MH w 2013 nie ma sensu pisac do niego.
Skopiowalam z jego drzewa matke pradziadka i prawdopodobnie brata pradziadka
Anna Bisialska (z d. Dylewska)
Nie żyje
Członkowie rodziny
Mąż:
Feliks Bisialski
Syn:
Stefan Bisialski
1900 - 1945
Stefan Bisialski
1900 - 1945
Urodziny: 2 wrz 1900
Śmierć: 26 lut 1945
Holocaust Obóz koncentracyjny Buchenwald
Członkowie rodziny
Rodzice:
Feliks Bisialski
Anna Bisialska (z d. Dylewska)
Żona:
Marta/Harta Bisialska (z d. Podgórska)
Wysłałem wiadomość z Twoim adresem majlowym z prośbą o kontakt.
Nie mnie oceniać, czy wysyłanie wiadomości ma sens... cuda się zdarzają, było, że osoba będąca 6 lat temu na MH, po wysłaniu wiadomości - odpowiedziała. Wprawdzie nie na podany adres, tylko do mnie, ale kontakt został nawiązany.
Prośba do innych proszących o niepodawanie adresu majlowego w formie aga@aga.com tylko aga(małpa)aga.com
Dzień Doberek! W wolnej chwili proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z osobą prowadzącą witrynę "grudzien Web Site" - "Sławek Grudzień". Z WIELKIEJ góry WIELKIE dzięki . Kontakt ze mną na maila: sponikowski@wp.pl
pozdrawiam - Sławek
ps. administrator tej witryny w swoim drzewie posiada osoby z gałązki, której od lat poszukuję
sponikowski pisze:Dzień Doberek! W wolnej chwili proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z osobą prowadzącą witrynę "grudzien Web Site" - "Sławek Grudzień". Z WIELKIEJ góry WIELKIE dzięki . Kontakt ze mną na maila: sponikowski@wp.pl
pozdrawiam - Sławek
ps. administrator tej witryny w swoim drzewie posiada osoby z gałązki, której od lat poszukuję
Prosze podac linka. Ja szukalam nie znalazlam takiego administratora wsrod stron o tej nazwie. Łatwiej jest wyszukac po wspólnej osobie z drzewa tylko prosze podac wiecej szczegółow o tej osobie najlepiej daty.