Prośba o .. MyHeritage ... cz.1

Informacje genealogiczne dostępne w Internecie – linki do zasobów, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalog linków lub w wątkach tematycznych na tym podforum. Przed wysłaniem zapytania o nazwisko lub parafię, proszę sprawdzić wątki na podforum tematycznym: Poszukuję osób, rodzin oraz Poszukuję parafii, miejscowości

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

sylwia.ka

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: sylwia.ka »

Faktycznie zapomniałam 😁
Proszę o kontakt na b-liscymalpawp.pl
Pozdrawiam,
Sylwia
Jatczak_Paweł

Post autor: Jatczak_Paweł »

Witam bardzo potrzebuję kogoś z aktywnym myharritage ponieważ nie mogę się zarejestrować nie posiadam karty kredytowej. Utknąłęm z poszukiwaniami ale w myharritage widzę parę wpisów innych osób które mogłyby być mi przydatne. Proszę o kontakt mailowy osoby która zechciała by być tak miła i pomóc mi rozwiązać problem. Oczywiście pomoc może być odpłatna w granicach rozsądku.
tomasz.n

Sympatyk

Post autor: tomasz.n »

To jak chcesz komuś zapłacić bez karty bankowej?
Mamy 21 wiek
Pozdrawiam,
Tomasz

* Moderacja wpisu
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: marzanna62 »

Jatczak_Paweł pisze:Witam bardzo potrzebuję kogoś z aktywnym myharritage ponieważ nie mogę się zarejestrować nie posiadam karty kredytowej. Utknąłęm z poszukiwaniami ale w myharritage widzę parę wpisów innych osób które mogłyby być mi przydatne. Proszę o kontakt mailowy osoby która zechciała by być tak miła i pomóc mi rozwiązać problem. Oczywiście pomoc może być odpłatna w granicach rozsądku.
W tym watku osoby szukające pomocy pisza dokladnie (prosze zobaczyc inne posty) podaja strone i admina strony i rekordy z tamtego drzewa ktore ich interesuja. Podaja tez adres mailowy do kontaktu do siebie
Pomagajacy pisza prosbe do admina w MH z prosba o kontakt i podaja mail tez osoby oraz kto prosi admina o taki kontakt (imie i nazwisko).
Marzanna

Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
B_Boa

Sympatyk
Mistrz

Post autor: B_Boa »

Proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z Tomaszem Wolańskim. Chodzi o to, że w swoim drzewie ma moich 3xpradziadków Sztymelskich i ich córkę Mariannę
https://www.myheritage.pl/site-family-t ... lyTreeID=7
Pozdrawiam
Ania
tomasz.n

Sympatyk

Przeczytaj uważnie poprzedni post Marzanny.
Jaka Ania prosi o kontakt i jak ma Tomasz odpowiedzieć?
Na facebooka?
Pozdrawiam,
Tomasz

* Moderacja wpisu
Aleksander_Kunsdorf

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Aleksander_Kunsdorf »

Witam ponownie,

Prosiłbym o dane Heleny Kunsdorf oraz jej rodzeństwa tak jak i rodziców (daty, miejsca) z drzewa Dominika Mandla.

Tomaszu, czy mógłbyś wysłać wiadomość z prośbą o kontakt do Dominika Mandla drzewo rodzinne "Mandla" ? mój mail to alwozniak42(at)gmail.com * chciałbym porozmawiać z nią o rodzinie Kunsdorf z jej drzewa.

z góry dziękuje

* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać jawnie e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
tomasz.n

Sympatyk

Wysłałem prośbę o kontakt.
Pozdrawiam,
Tomasz

* Moderacja wpisu
Stacho

Post autor: Stacho »

"VILLA POPŁAWY" proszę o kontakt mój adres e-mail -skosta(at)evbox.pl *

* Moderacja adresu e-mail (m.j.n) Proszę nie podawać jawnie e-mail w wątkach na Forum – > Regulamin
Awatar użytkownika
marzanna62

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: marzanna62 »

Stacho pisze:"VILLA POPŁAWY" proszę o kontakt mój adres e-mail -skosta(at)evbox.pl *
Kilka postów wczesniej pisałam jakie informacj powinny byc zawarte w poscie. Prosze uzupelnic swoj post tak jak w instrukcji ponizej:

W tym watku osoby szukające pomocy pisza dokladnie (prosze zobaczyc inne posty) podaja strone i admina strony i rekordy z tamtego drzewa ktore ich interesuja. Podaja tez adres mailowy do kontaktu do siebie
Pomagajacy pisza prosbe do admina w MH z prosba o kontakt i podaja mail tez osoby oraz kto prosi admina o taki kontakt (imie i nazwisko).
Marzanna

Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Borowczak_Andrzej

Post autor: Borowczak_Andrzej »

wołczuch pisze:Proszę o kontakt z administratorem
zbaszyn in Witryna rodzinna, zarządzana przez Joanna Pawlak

Wspólni przodkowie Johann Rechenberg, Josepha Szymanska

pozdrawiam
mój mail marika-mc(at)wp.pl *
Ta informacja mnie również zainteresowała, ponieważ w witrynie rodzinnej Zbąszyń prowadzonej przez p. Joannę Pawlak znalazłem powiązanie z moim dziadkiem Ignacy Borowczak. Proszę o kontakt z p. Joanną Pawlak.
tomasz.n

Sympatyk

Pozdrawiam,
Tomasz

* Moderacja wpisu
Wenecki_Przemysław

Sympatyk

Post autor: Wenecki_Przemysław »

Witam

Ja również miałbym serdeczną prośbę o skontaktowanie mnie z osobą z myheritage - chodzi mi o p. Jerzego Kasperek (drzewo genealogiczne: jerkas49; witryna rodzinna: Kasperków, Kondrackich, Łagowskich, Markiewiczów itd). Dokładnie interesuje mnie część drzewa o nazwisku Weneczuk, Feliks, Gabriel.

Kontakt do mnie: pwenecki(at)gmail.com * (imię i nazwisko jak w nicku).

Dziękuję za ewentualną pomoc

tomasz.n

Sympatyk

Pozdrawiam,
Tomasz

* Moderacja wpisu
melian

Sympatyk

Myheritage poszukuje osoby z kontem premium

Post autor: melian »

Witam poszukuje osoby z kontem premium na portalu myheritage.
Prosiłbym tylko napisanie wiadomości do tych osób o kontak ze mną na temat rodziny Makarewicz z Udryna.

https://zapodaj.net/8dcc1cfc4875c.jpg.html

Zauważyłem również,że posiadają w swoim profilu fotografie( nie można otworzyć,albo są bardzo małe) można je obejrzeć?
Mój e-mail to
psotnik_87(at)op.pl *

Z góry dziękuje za pomoc

Zablokowany

Wróć do „Zasoby internetowe”