Sztupecka
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
-
ewapelka126
Sztupecka
Witam
Poszukuje nazwiska Sztupecka. To nazwisko mojej babci z okolic Radomina . Wiem ,że Sztupeccy mieszkali w Szczutowie. Babcia miała na imię Zofia, miała też brata Jana i siostry . Nie wiem ile ich było. Może ktoś wie coś o tym nazwisku.
Poszukuje nazwiska Sztupecka. To nazwisko mojej babci z okolic Radomina . Wiem ,że Sztupeccy mieszkali w Szczutowie. Babcia miała na imię Zofia, miała też brata Jana i siostry . Nie wiem ile ich było. Może ktoś wie coś o tym nazwisku.
- Krystyna.waw

- Podziękował: 11 times
- Otrzymał podziękowania: 1 time
-
ewapelka126
- marzanna62

-
Sroczyński_Włodzimierz

"Nie mogę znależć w archiwum aktu urodzenia babci, więc nie wiem jak mieli na imie jej rodzice."
no niekoniecznie to "więc":) akt urodzenia nie jest jedynym dokumentem, w którym widnieć mogą te dane
no niekoniecznie to "więc":) akt urodzenia nie jest jedynym dokumentem, w którym widnieć mogą te dane
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
-
ewapelka126
- Krystyna.waw

- Podziękował: 11 times
- Barbara_Lendzion

Napisz co masz, bo trudno szukać czegoś jak nie ma się jakiegoś punktu zaczepienia .Nazwiska,daty,miejsca ,ale nie z opowiadań tylko z dokumentów . Masz dane swoich rodziców ?
Pozdrawiam Barbara
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion