Ju ga mejoł
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Kostkowski

Ju ga mejoł
Zawsze kiedy wchodzę na stronę główną niniejszej witryny słyszę ostre trzy słowa jakby: "ju ga mejoł". Jak wyłączyć ten dźwięk?
Z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności
Władysław Edward Kostkowski
-
KarwalskaJustyna

Ju ga mejoł
To angielskie zdanie oznaczające 'Masz wiadomość'. Ktoś po prostu do Pana wysłal wiadomość. W lewej tabelce jest 'moje konto' a tam 'wiadomości prywatne'.
Pozdrawiam
Justyna
Pozdrawiam
Justyna
Pozdrawiam
Justyna
Justyna
- Kostkowski

Ju ga mejoł
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie
Ju ga mejoł
W końcu i ja wiem, co się do mnie tak przeraźliwie " darło" na dzień dobry. 
Z pozdrowieniami
Małgorzata
Małgorzata
- Stradowski_Jacek

- Podziękował: 3 times
Ju ga mejoł
A może Administrator mógłby zmienić ten dźwięk w polskojęzycznej wersji tego serwisu na: "MASZ WIADOMOŚĆ" ???
Jacek
Jacek
- Kostkowski

Re: Ju ga mejoł
Więc bardzo proszę Administratora o taka zmianę.stradów pisze:A może Administrator mógłby zmienić ten dźwięk w polskojęzycznej wersji tego serwisu na: "MASZ WIADOMOŚĆ" ???
Jacek
A jeśli jeszcze ktoś poprosi to może szanse będą większe.
- kwroblewska

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 5 times
Szanowny Panie W.E. Kostkowski proszę sobie ściszyć/wyłączyć dźwięk na komputerze/laptopie. [ symbol głośnika]Kostkowski pisze:Zawsze kiedy wchodzę na stronę główną niniejszej witryny słyszę ostre trzy słowa jakby: "ju ga mejoł". Jak wyłączyć ten dźwięk?
Ja lubię ten język - You..
____
Krystyna
- Kostkowski

Odczytałem wiadomość i komunikat znikł, więc już mam spokój.kwroblewska pisze:... proszę sobie ściszyć/wyłączyć dźwięk na komputerze/laptopie. [ symbol głośnika]
Ja lubię ten język - You..
____
Krystyna
Jednakże teraz chodzi o to, żeby w polskim portalu komunikaty były po polsku.
Upraszam więc Administratora aby zgodnie z sugestią Jacka zamienił niepolski komunikatu w polskiej witrynie na komunikat w języku polskim.stradów pisze:A może Administrator mógłby zmienić ten dźwięk w polskojęzycznej wersji tego serwisu na: "MASZ WIADOMOŚĆ" ???
Jacek
-
Konrad_Konrad

Na początku też się bałem tego dźwięku, bo nie wiedziałem czy on wydobywa się z muzyki, której wówczas słuchałem czy też z sąsiedniego pokoju.
Dźwięk naprawdę na początku nic nie przypomniał, dopiero po jakimś czasie skojarzyłem o co chodzi.
Pozdrawiam, Konrad
Dźwięk naprawdę na początku nic nie przypomniał, dopiero po jakimś czasie skojarzyłem o co chodzi.
Pozdrawiam, Konrad
Pozdrawiam Konrad
Szukam i posiadam informacje o: Cader, Król, Pączek, Gąsiorek, Piechota, Tumidalski.
Szukam i posiadam informacje o: Cader, Król, Pączek, Gąsiorek, Piechota, Tumidalski.
-
KarwalskaJustyna

Ja, jak pierwszy raz usłyszałam ten dźwięk to się ogromnie wystraszyłam. Byłam sama w mieszkaniu i nie słuchałam żadnej muzyki. A tu nagle taki męski głos. Aż podskoczyłam 
Pozdrawiam
Justyna
Pozdrawiam
Justyna
Pozdrawiam
Justyna
Justyna
- Kostkowski

Konrad_Konrad pisze:Na początku też się bałem tego dźwięku, bo nie wiedziałem czy on wydobywa się z muzyki, której wówczas słuchałem czy też z sąsiedniego pokoju.
Pozdrawiam, Konrad
Więc wesprzyjcie moją prośbę do Administratora aby zgodnie z powyższymi sugestiami zamienił złowrogi komunikat w polskiej witrynie na komunikat przyjemniejszy i w języku polskim.KarwalskaJustyna pisze:Ja, jak pierwszy raz usłyszałam ten dźwięk to się ogromnie wystraszyłam. Byłam sama w mieszkaniu i nie słuchałam żadnej muzyki. A tu nagle taki męski głos. Aż podskoczyłam
Pozdrawiam
Justyna
Ostatnio zmieniony pn 24 paź 2016, 08:21 przez Kostkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KarwalskaJustyna

- Jacek_Mruk

------------------------------Kostkowski pisze:Konrad_Konrad pisze:Na początku też się bałem tego dźwięku, bo nie wiedziałem czy on wydobywa się z muzyki, której wówczas słuchałem czy też z sąsiedniego pokoju.
Pozdrawiam, KonradWięc wesprzyjcie moją prośbę do Administratora aby zgodnie z powyższymi sugestiami zamienił złowrogi komunikat w polskiej witrynie na komunikat przyjemniejszy i w języku polskim.KarwalskaJustyna pisze:Ja, jak pierwszy raz usłyszałam ten dźwięk to się ogromnie wystraszyłam. Byłam sama w mieszkaniu i nie słuchałam żadnej muzyki. A tu nagle taki męski głos. Aż podskoczyłam
Pozdrawiam
Justyna
A może to nie jest Polski portal ,a tylko dla Polaków emitowany??
Pozdrawiam Polaków
- Kostkowski

w nagłówku czytam:Jacek_Mruk pisze:A może to nie jest Polski portal ,a tylko dla Polaków emitowany??
Pozdrawiam Polaków
GENEALODZY.PL
SERWIS POLSKIEGO TOWARZYSTWA GENEALOGICZNEGO
więc nie miałbym odwagi nieprawomyślnie pomyśleć, że jest inaczej niż nazwa wskazuje.
Ale przecież nie o to chodzi "czyj" i 'jaki', ale niezależnie od tego jesli jest dla Polaków to niech będzie PO POLSKU
Czy właśnie obserwujemy tworzenie się jakiegoś koła narodowców?Ludzie,trochę luzu!Przede wszystkim głos wyraźnie mówi:
ju got meil a nie przytaczany potworek.Zdziwiło mnie,że takich strachliwych mamy forumowiczów:"aż podskoczyłam","złowrogi komunikat","przeraźliwie się darło".Doprawdy,jest się czego bać czy to tylko taka kokieteria?
Ewa
ju got meil a nie przytaczany potworek.Zdziwiło mnie,że takich strachliwych mamy forumowiczów:"aż podskoczyłam","złowrogi komunikat","przeraźliwie się darło".Doprawdy,jest się czego bać czy to tylko taka kokieteria?
Ewa