Nazwisko: Sobieraj
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=2145&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
wiola.bekarciak

Moim dziadkiem ze strony mamy był Józef Sobieraj ,zamieszkały w Stępowie gmina Rypin,woj. kujawsko-pomorskie.Wiem że z dziadka strony mieszkał w USA.
-
mateusz1010

Moja praprababka Marianna była z d. Sobieraj, pochodziła z Częstochowy, nie wiem czy jej rodzice też tj. Paweł i Łucja z d. Kazimierczak. Pozdrawiam
Mój pradziadek Sobieraj z wioski Sobiałkowo koło Rawicza.
Jego córka a moja babcia to Helena Stodulska z domu Sobieraj.
Przed II wojną światową pradziadek wyjechał do Francji za pracą.
Nie znam jego daty urodzenia, wyjazdu do Francji, miejsca pobytu oraz daty śmierci i pochówku
Jestem na etapie poszukiwania śladu po pradziadku...
Jego córka a moja babcia to Helena Stodulska z domu Sobieraj.
Przed II wojną światową pradziadek wyjechał do Francji za pracą.
Nie znam jego daty urodzenia, wyjazdu do Francji, miejsca pobytu oraz daty śmierci i pochówku
Jestem na etapie poszukiwania śladu po pradziadku...
-
Maryla_Celmer

Mam sporo informacji o Sobierajach z Krasnosielca k/ Makowa Maz. Moj adres marylaclmr5@gmail.com
Ja mam w drzewie od strony żony Sobierajów (Sobieray, Sobieroy, Sobiray) z Zabrza od końca XVIII wieku, więcej na priv
Poszukuję Pietrzaków (miejscowości Rybie, Czermno, Tytusin) Białowąsów (Fusów, Łuczyce) Smolarków (Wola Wiązowa, Wielgie, Słajszewo, Ciekocino) Orłów, Bukowców, Matrasów, Pajorów (Kamionka Mała) i Antoszów (Zaborów)
-
Bryś_Martyna

Moja pra...babcia Jadwiga z Sobierajów, w latach 30.XX XIXw. wyszła za Wojciecha Tarnowskiego, obydwoje z Turowa, par. Chotów.
Pozdrawiam
Martyna
http://zytniowjelonki.blogspot.com/
Szukam aktu małżeństwa Andrzeja Brysia z Dorotą Michniewską/Kubacką/Mrówką, 1829-1831.
Martyna
http://zytniowjelonki.blogspot.com/
Szukam aktu małżeństwa Andrzeja Brysia z Dorotą Michniewską/Kubacką/Mrówką, 1829-1831.