Mam ten akt. Prosze o kontakt.marcinguzek pisze:Witam, jeżeli ktoś wybiera się do AD Płock, ma prośbę o zdjęcie aktu zgonu:
Parafia Dzierżenin, akt 5/1832, Paweł Guzek
z góry dziękuję za wszelką pomoc,
pozdrawiam
Marcin Guzek
Witek
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Mam ten akt. Prosze o kontakt.marcinguzek pisze:Witam, jeżeli ktoś wybiera się do AD Płock, ma prośbę o zdjęcie aktu zgonu:
Parafia Dzierżenin, akt 5/1832, Paweł Guzek
z góry dziękuję za wszelką pomoc,
pozdrawiam
Marcin Guzek

WitajB_Boa pisze:Witam!
Prosiłabym o pomoc w odnalezieniu aktu ślubu z parafii Pniewo: rok 1829, akt 34, ślub między Józefem Świdwą, a Teklą Gasiek.
Pozdrawiam
Ania
Bardzo dziękuję!Paź_Jacenty pisze:WitajB_Boa pisze:Witam!
Prosiłabym o pomoc w odnalezieniu aktu ślubu z parafii Pniewo: rok 1829, akt 34, ślub między Józefem Świdwą, a Teklą Gasiek.
Pozdrawiam
Ania
Mam kilka aktów z tego roku, w tym akt 34 z innymi ludźmi, więc Twój to raczej jest akt 35, a Tekla ma nazwisko Gaik - tak widzę w skorowidzu. Wybieram się do Płocka i może uda mi się to pstryknąć, bo sam potrzebuję kilka aktów dla siebie. Dam znać.
Pozdrawiam
Jacek

Ada, w jakiej Rumoce ?Marsylka pisze:Potrzebuję pomocy z AD w Płocku, tzn. gdyby ktoś tam był, czy mógłby mi poszukać aktu? Akt ślubu Wawrzyńca Wiśniewskiego i Katarzyny z domu Przybysz (on ur. ok. 1779, ona ok. 1777, więc ślub był pewnie ok. 1797, zakładam, że w Rumoce)?
Z góry dzięki,
Ada