Doszukałem się takiego wydania newsweeka: https://literia.pl/newsweek-extra-genealogia-6-16

Czy ktoś jest w posiadaniu tego pisma i może powiedzieć czy warto to kupić, czy to tylko ogólnikowy opis genealogii jakich pełno w internecie?
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

Posiadam skany, 146 stron.witkiewicz_pawel pisze: Czy ktoś jest w posiadaniu tego pisma i może powiedzieć czy warto to kupić, czy to tylko ogólnikowy opis genealogii jakich pełno w internecie?

W pełni się zgadzam.Marianna_Różalska pisze:Jeszcze nie skończyłam czytać, ale jest świetny. Szczególnie artykuł o Jerzym Stuhrze i Danielu Passencie. Wciągnęłam się jak w dobrą książkę. Dobrze wydane 20 zł.

Kupiłem dla siebie, warto,elgra pisze:Posiadam skany, 146 stron.witkiewicz_pawel pisze: Czy ktoś jest w posiadaniu tego pisma i może powiedzieć czy warto to kupić, czy to tylko ogólnikowy opis genealogii jakich pełno w internecie?
Poszło przez WeTransfer ! Powiadomienia szukaj w koszu.Mendyka_Grzegorz pisze: Kupiłem dla siebie, warto,
ale chętnie skorzystam z Twoich skanów dla naszej biblioteki ŚTG.
Jeśli możesz to podeślij mi na priv [ gmendyka(małpa)wp.pl ]
lub przez inną np. chmurkę
z góry dzięki

SUEPER, obyło się bez kosza, poszło błysk! dobrze, że spakowałeśelgra pisze:Poszło przez WeTransfer ! Powiadomienia szukaj w koszu.