Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Urbańska_Katarzyna

- Kontakt:
Re: prośba o kontakt
Pani Jadwigo, ślicznie dziękuję 
Serdecznie pozdrawiam,
Kasia
http://kasiaurbanskaparanoje.blogspot.com
Szukam aktu małżeństwa Mikołaja Tokarka vel Tokarskiego syna Marcina i Katarzyny z Jadwigą Stelmach, lata ok. 1814-1826 (najprawdopodobniej dzisiejsze woj. łódzkie lub wielkopolskie).
Kasia
http://kasiaurbanskaparanoje.blogspot.com
Szukam aktu małżeństwa Mikołaja Tokarka vel Tokarskiego syna Marcina i Katarzyny z Jadwigą Stelmach, lata ok. 1814-1826 (najprawdopodobniej dzisiejsze woj. łódzkie lub wielkopolskie).
Dzień Dobry
Chciałabym skontaktować się z administratorem tej witryny. Drzewa genealogiczne MyHeritage rodzina - 2015-05-30 18-38-44 in J.Z. Sarnowski Web Site, zarządzana przez Jerzy Sarnowski. Zarządzający w swoim drzewie ma mojego przodka i jego córę Franciszka Nowakowski (z d. Karlińska)
Proszę o pomoc w kontakcie.
P.K.
Chciałabym skontaktować się z administratorem tej witryny. Drzewa genealogiczne MyHeritage rodzina - 2015-05-30 18-38-44 in J.Z. Sarnowski Web Site, zarządzana przez Jerzy Sarnowski. Zarządzający w swoim drzewie ma mojego przodka i jego córę Franciszka Nowakowski (z d. Karlińska)
Proszę o pomoc w kontakcie.
P.K.
-
Aleksander_Kunsdorf

Witam serdecznie!
Chciałbym o informacje odnośnie: Berta Widera (z d. Kunsdorf) z drzewa Musioł Web Site, jej daty urodzin, zgonu, jej rodzice oraz informacje o mężu i ich data ślubu
z góry dziekuje,
Aleksander
Chciałbym o informacje odnośnie: Berta Widera (z d. Kunsdorf) z drzewa Musioł Web Site, jej daty urodzin, zgonu, jej rodzice oraz informacje o mężu i ich data ślubu
z góry dziekuje,
Aleksander
-
Jadwiga_Sibirska

Aleksander_Kunsdorf pisze:Witam serdecznie!
z góry dziekuje,
Aleksander
Berta Widera (z d. Kunsdorf)
1883 - ?
Urodziny: 30 kwi 1883
Wełnowiec
Ślub z: Józef Widera
12 maj 1902
Członkowie rodziny
Mąż:
Józef Widera
Nie ma żadnych informacji o rodzicach, a przy mężu jest tylko data ślubu.
Pozdrawiam serdecznie, Jadwiga Sibirska.
Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Czy mogę poprosić kogoś o skontaktowanie mnie z p. Dorotą Szablisty z MyHeritage ? Mój email: tomekpn@go2.pl
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
-
Lubryczyński_Ireneusz

- marzanna62

Tomku
W My heritage sa dwie administratorki o tym imieniu i nazwisku nie wiem o ktora chodzi prosze podac linka do strony osoby ktora jestes zainteresowany i dodac kim z tamtego drzewa jestes zanteesowanytakie pisanie w ciemno raczej nie przynosi efektu.
Irku
Prosze podac maila do kontaktu jest tylko 1 admin o tym imieniu i nazwisku był w MH w 2015 najlepiej byloby dodac kim z tamtego drzewa jestes zainteresowany to moze zachecic do odpowiedzi na maila.
W My heritage sa dwie administratorki o tym imieniu i nazwisku nie wiem o ktora chodzi prosze podac linka do strony osoby ktora jestes zainteresowany i dodac kim z tamtego drzewa jestes zanteesowanytakie pisanie w ciemno raczej nie przynosi efektu.
Irku
Prosze podac maila do kontaktu jest tylko 1 admin o tym imieniu i nazwisku był w MH w 2015 najlepiej byloby dodac kim z tamtego drzewa jestes zainteresowany to moze zachecic do odpowiedzi na maila.
Marzanna
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
-
Lubryczyński_Ireneusz

Bardzo dziękuję za informację. Witryna o którą mi chodzi to https://www.myheritage.pl/site-79173643 ... a-rodzinna , a osoby to Franciszek Sadowski i jego wstępni.marzanna62 pisze:Tomku
Z góry dziękuję za dalszą pomoc
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
- marzanna62

Z takiego linku nie da sie wejsc na strone nawet majac konto Premium to był link do strony prywatnej z dostepem tylko dla jej czlonkow. Na szczescie byly tylko 2 admnki o tym nazwisku i imieniu wiec udalo mi sie ustalic o ktora chodzi. Na przyszlosc prosze nie dawac takich linkow do strony z zablokowanym dostepem bo nie jestesmy w stanie wtedy pomoc musimy sami szukac tego admina przy popularnym nazwisku adminow moze byc kilkudziesieciu. Napisalam do tej adminki ale na jej koncie jest info ze wchodzila do MH w 2010 wiec chyba nie ma szans na kontakt.tomekpn pisze:Bardzo dziękuję za informację. Witryna o którą mi chodzi to https://www.myheritage.pl/site-79173643 ... a-rodzinna , a osoby to Franciszek Sadowski i jego wstępni.marzanna62 pisze:Tomku
Z góry dziękuję za dalszą pomoc
Marzanna
Dziękujęmarzanna62 pisze:
Z takiego linku nie da sie wejsc na strone nawet majac konto Premium to był link do strony prywatnej z dostepem tylko dla jej czlonkow. Na szczescie byly tylko 2 admnki o tym nazwisku i imieniu wiec udalo mi sie ustalic o ktora chodzi. Na przyszlosc prosze nie dawac takich linkow do strony z zablokowanym dostepem bo nie jestesmy w stanie wtedy pomoc musimy sami szukac tego admina przy popularnym nazwisku adminow moze byc kilkudziesieciu. Napisalam do tej adminki ale na jej koncie jest info ze wchodzila do MH w 2010 wiec chyba nie ma szans na kontakt.
Z konta z minimalnym dostępem na MH nie udało mi się "wyciągnąć" więcej informacji.
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
- marzanna62

Tomku
Jeszcze raz jezeli strona jest zablokowana to nic nie daje podawanie adresu do niej. Rada na przyszlosc podawaj konkretna osobe z drugiego drzewa i nazwisko i imie admina wtedy pomagajacy znajdzie wlasciwego. Jezeli i strona nie jest zablokowana to mozesz dać link do tej strony wtedy szukanie jest najprostsze.
Jeszcze raz jezeli strona jest zablokowana to nic nie daje podawanie adresu do niej. Rada na przyszlosc podawaj konkretna osobe z drugiego drzewa i nazwisko i imie admina wtedy pomagajacy znajdzie wlasciwego. Jezeli i strona nie jest zablokowana to mozesz dać link do tej strony wtedy szukanie jest najprostsze.
Marzanna
Dzień Dobry,
Bardzo proszę Państwa o sprawdzenie drzewa genealogicznego na Myheritage, na którym zarządcą jest Martin Christian Frenzel. Interesuje mnie osoba Franz Sakwerda 1888-1954. A także osoba Franc Sakwerda gdzie osobą zarządzającą jest Zofia Haneczok.
https://www.myheritage.pl/research?form ... rda+lnmo.3
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Bardzo proszę Państwa o sprawdzenie drzewa genealogicznego na Myheritage, na którym zarządcą jest Martin Christian Frenzel. Interesuje mnie osoba Franz Sakwerda 1888-1954. A także osoba Franc Sakwerda gdzie osobą zarządzającą jest Zofia Haneczok.
https://www.myheritage.pl/research?form ... rda+lnmo.3
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
-
lauraignatowicz

proszę by ktoś mogl napisac do Opial i podac mój email lauraignatowicz@gmail.com wychodzi na to ze ma kogos w drzewie o nazwisku Drwiega kto tez był w mojej rodzinie. dziekuje!
-
Sztejdur_Jacek

Witam
Bardzo proszę o pomoc. Interesuje mnie kontakt z witryną:
Kosiorek Web Site, zarządzana przez Małgorzata Kosiorek
mamy wspólną osobę: Helena Chrustowska (z d. Wesołowska)
jaceks_mi@wp.pl
Pozdrawiam Jacek
Bardzo proszę o pomoc. Interesuje mnie kontakt z witryną:
Kosiorek Web Site, zarządzana przez Małgorzata Kosiorek
mamy wspólną osobę: Helena Chrustowska (z d. Wesołowska)
jaceks_mi@wp.pl
Pozdrawiam Jacek