Indeksacja ASC z pow. płockiego, sierpeckiego gostynińskiego
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Piotr_Romanowski

Indeksacja ASC z pow. płockiego, sierpeckiego gostynińskiego
Witam.
Powoli dobiega końca mały projekt indeksacji aktów małżeństw z parafii powiatu płockiego. W trakcie jest indeksacja asc z pow. sierpeckiego.
Osoby, które chciałyby pomóc przy indeksacji wybranych przez siebie: rodzajów aktów stanu cywilnego, parafii oraz zakresu lat są proszone o kontakt na pw.
W grę wchodzą parafie: Borkowo, Jeżewo, Zawidz, Rościszewo, Krajkowo, Koziebrody.
Piotr Romanowski
Powoli dobiega końca mały projekt indeksacji aktów małżeństw z parafii powiatu płockiego. W trakcie jest indeksacja asc z pow. sierpeckiego.
Osoby, które chciałyby pomóc przy indeksacji wybranych przez siebie: rodzajów aktów stanu cywilnego, parafii oraz zakresu lat są proszone o kontakt na pw.
W grę wchodzą parafie: Borkowo, Jeżewo, Zawidz, Rościszewo, Krajkowo, Koziebrody.
Piotr Romanowski
Ostatnio zmieniony pn 15 lut 2016, 21:33 przez Piotr_Romanowski, łącznie zmieniany 4 razy.
-
natalia1986

Indeksacja asc z pow. płockiego, sierpeckiego gostynińskiego
A ta indeksacja to na podstawie czego? Przesłane skany dla indeksującego?
Bardzo chętnie zindeksowałabym Koziebrody, bo tam miałam przodków, znam tę wieś, jest blisko mojego miasteczka.
Mam doświadczenie w indeksowaniu, ale z księgą i komputerem przed sobą, pracując w AP.
Bardzo chętnie zindeksowałabym Koziebrody, bo tam miałam przodków, znam tę wieś, jest blisko mojego miasteczka.
Mam doświadczenie w indeksowaniu, ale z księgą i komputerem przed sobą, pracując w AP.
-
Piotr_Romanowski

Jeśli ktoś jest zainteresowany pomocą przy indeksacji parafii Bożewo, Mochowo lub Ligowo to proszę o kontakt na pw
-
Piotr_Romanowski

Gdyby ktoś chciał pomóc przy indeksacji parafii Zawidz i Krajkowo (głównie akty małżeństw) to proszę o kontakt na pw lub na maila piotrekroma(at)wp.pl
-
Piotr_Romanowski

Gdyby ktoś chciał pomóc przy indeksacji parafii Mochowo, Zawidz i Krajkowo (akty małżeństw) to proszę o kontakt na pw lub na maila piotrekroma(at)wp.pl
- Barbara_Lendzion

Witam.
Piotrze zainteresowana jestem Białotarskiem. Gdyby była potrzebna para rąk i komputer to jestem gotowa. Rosyjski, polski bo łaciny nie próbowałam.
Piotrze zainteresowana jestem Białotarskiem. Gdyby była potrzebna para rąk i komputer to jestem gotowa. Rosyjski, polski bo łaciny nie próbowałam.
Pozdrawiam Barbara
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
-------------------------------------------------------
Poszukuję: Włocławek - Wilczyńscy,Kulińscy Kowal - Cytaccy ,Baruchowo i okolice: Lewandowscy, Gizińscy,Prusy i Mazowsze - Lendzion
-
Piotr_Romanowski

Gdyby ktoś chciał pomóc przy indeksacji małżeństw z parafii Mochowo, Zawidz i Borkowo oraz indeksacji innych parafii z sumariuszy ogólnych do 1808 roku to proszę o kontakt na pw lub na maila piotrekroma@wp.pl
-
Piotr_Romanowski

W trakcie indeksacji jest Gąbin, Gostynin i Sierpc. Gdyby ktoś chciał choć troszkę pomóc - zapraszam
Mogę pomóc przy indeksacji Gąbina. Proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam
Jakie lata Gostynin?
Darek Klepka - Busko Zdrój
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
-
Piotr_Romanowski

-
Janina_Tomczyk

Witam
Robię zgony Gostynina z lat 1849-1854 i niedługo indeksy wyślę do Piotra Romanowskiego, a zgłaszam chęć indeksacji małżeństw z Gostynina z lat 1851-1856.
Robię zgony Gostynina z lat 1849-1854 i niedługo indeksy wyślę do Piotra Romanowskiego, a zgłaszam chęć indeksacji małżeństw z Gostynina z lat 1851-1856.
-
Piotr_Romanowski

Jeśli ktoś zechciałby wspomóc osoby indeksujące par. Gostynin to proszę o kontakt piotrekroma(at)wp.pl
-
Piotr_Romanowski

Gozdowo pow. sierpecki - indeksacja
Witam. Jeśli ktoś zechciałby pomóc przy indeksacji małżeństw z Gozdowa to proszę o kontakt: piotrekroma(at)wp.pl
-
Piotr_Romanowski

indeksacja parafii Solec k. Gostynina
Witam
Szukam osób, które chciałyby pomóc przy indeksacji oraz aktualizacji (ponieważ ta parafia jest częściowo zindeksowana z sumariuszy). Chodzi o parafię Solec k. Gostynina, lata 1826-1865 UMZ
Osoby zainteresowane proszę o kontakt: piotrekroma(małpka)wp.pl
Szukam osób, które chciałyby pomóc przy indeksacji oraz aktualizacji (ponieważ ta parafia jest częściowo zindeksowana z sumariuszy). Chodzi o parafię Solec k. Gostynina, lata 1826-1865 UMZ
Osoby zainteresowane proszę o kontakt: piotrekroma(małpka)wp.pl