Uprzejmie proszę o udzielenie odpowiedzi. Czy istnieje jakikolwiek spis, wykaz, rejestr osób pochowanych na danym cmentarzu, gdy pomnik został już usunięty kilkadziesiąt lat temu. I aktualnie w tym samym miejscu pochowana jest inna osoba. Jeżeli tak to gdzie mogę to odnaleźć, a jeżeli nie prowadzone są takie rejestry, to może wiecie dlaczego?
pozdrawiam
Marcin
Nieistniejące groby (Cmentarz w m. Łuków)
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
marcinkosmalski

Nieistniejące groby (Cmentarz w m. Łuków)
Ostatnio zmieniony czw 29 gru 2016, 19:10 przez marcinkosmalski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KarwalskaJustyna

- Niewiadomski_Robert

-
megagrzechu

Marcin
zapewne chodzi Ci o konkretny cmentarz więc radzę Ci napisz o który (najlepiej w tytule postu) wtedy masz szanse że przeczyta któś kto wie i dostaniesz odpowiedź z której się ucieszysz. Jeśli pytasz ogólnie to mogę Ci powiedzieć podobnie jak inni że są różne cmentarze. Ja zmam takie co w przeglądarce internetowej sprawdzisz oraz takie że w kancelarii oraz takie że staniesz na głowie i nic się nie dowiesz
życzę powodzenia Grzechu
zapewne chodzi Ci o konkretny cmentarz więc radzę Ci napisz o który (najlepiej w tytule postu) wtedy masz szanse że przeczyta któś kto wie i dostaniesz odpowiedź z której się ucieszysz. Jeśli pytasz ogólnie to mogę Ci powiedzieć podobnie jak inni że są różne cmentarze. Ja zmam takie co w przeglądarce internetowej sprawdzisz oraz takie że w kancelarii oraz takie że staniesz na głowie i nic się nie dowiesz
życzę powodzenia Grzechu
-
marcinkosmalski