Ostrowiec Świętokrzyski cmentarz
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Zrobię zdjęcia-cmentarz Denkowski w Ostrowcu Świętokrzyskim
Witam!
Zrobię zdjęcia na cmentarzu w Ostrowcu Świętokrzyskim, woj. świętokrzyskie.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o podanie możliwie jak najdokładniejszej lokalizacji, ponieważ jest to cmentarz przykościelny.
Pozdrawiam,
Kamil
W razie czego moja poczta:
kamilsmieszek360[AT]gmail.com
Zrobię zdjęcia na cmentarzu w Ostrowcu Świętokrzyskim, woj. świętokrzyskie.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o podanie możliwie jak najdokładniejszej lokalizacji, ponieważ jest to cmentarz przykościelny.
Pozdrawiam,
Kamil
W razie czego moja poczta:
kamilsmieszek360[AT]gmail.com
-
Sadaj_Ziółkowska

Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o zrobienie zdjęć na cmentarzu komunalnym w Ostrowcu Świętokrzyskim. Pochowani tam są:Jan,Antonina , Stanisław Gieparda , sektor 5,nr. rzędu 19, nr.grobu 14 oraz Jerzy Gieparda i Leontyna Piotrowicz ,sektor A-Z,nr.rzędu 1 ,nr.grobu 8.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam Katarzyna
zwracam się z prośbą o zrobienie zdjęć na cmentarzu komunalnym w Ostrowcu Świętokrzyskim. Pochowani tam są:Jan,Antonina , Stanisław Gieparda , sektor 5,nr. rzędu 19, nr.grobu 14 oraz Jerzy Gieparda i Leontyna Piotrowicz ,sektor A-Z,nr.rzędu 1 ,nr.grobu 8.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam Katarzyna
-
marzec_jadwiga

Witaj
Szkoda, że nie napisałaś o tym w sobotę, bo wczoraj byłam na tym cmentarzu. Mało tego, byłam w sektorze 5, który Cię interesuje (mam tam pochowanego tatę).
Jeżeli to nie pilna sprawa, to postaram się Ci pomóc.
Jadwiga
Szkoda, że nie napisałaś o tym w sobotę, bo wczoraj byłam na tym cmentarzu. Mało tego, byłam w sektorze 5, który Cię interesuje (mam tam pochowanego tatę).
Jeżeli to nie pilna sprawa, to postaram się Ci pomóc.
Jadwiga
-
Sadaj_Ziółkowska

Dziękuje . Będę wdzięczna za pomoc. Czekam tak długo żeby odkryć losy moich przodków że poczekam, tak długo jak będzie trzeba. A czy nie będę zbyt nachalna jeśli po proszę jeszcze o zdjęcia z sektor 23 nr rzędu 11 nr grobu 36 Jan Nowakowski i wanda Nowakowska.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Katarzyna
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Katarzyna
-
marzec_jadwiga

-
Sadaj_Ziółkowska

-
marzec_jadwiga

-
Sadaj_Ziółkowska

-
marzec_jadwiga

-
malgosia6011

Cmentarz komunalny w Ostrowcu Świętokrzyskim
Dzień dobry.
Zwracam się z prośbą do osób odwiedzających cmentarz o pozostawienie wiadomości na grobie. Szczegóły podam w wiadomości prywatnej.
Dziękuję i pozdrawiam
Małgorzata
Zwracam się z prośbą do osób odwiedzających cmentarz o pozostawienie wiadomości na grobie. Szczegóły podam w wiadomości prywatnej.
Dziękuję i pozdrawiam
Małgorzata
Cmentarz komunalny w Ostrowcu Świętokrzyskim
Mieszkam w Ostrowcu, o który cmentarz chodzi? Najczęściej odwiedzam cmentarze parafialny "ostrowiecki" (przy ul. Denkowskiej) do którego mam dziesięć minut spacerkiem i "denkowski" (przy ul. Ostrowieckiej). W razie potrzeby mogę też odwiedzić komunalny (ul. Długa).
Izabela